Dubbel uur 23:23 betekenis

Hier ontdekt u de volledige betekenis achter het spiegeluur 23:23. Hiervoor maken we gebruik van de werken van Doreen Virtue die ons in staat stellen om u een interpretatie te geven van dit dubbele uur met behulp van de beschermengelen. We gebruiken ook de numerologie en de Tarot van Marseille om te proberen je zoveel mogelijk stukjes van de puzzel te geven.

Daarna is het aan u om zelf de vele verschillende elementen die u heeft gelezen te overwegen. U zult dan kunnen bepalen welk bericht het uur 23:23 naar u heeft gestuurd. Wanneer we een synchroniciteit waarnemen, spreekt deze vaak alleen tot ons als individu. Dit is volkomen normaal!

Uw onderbewustzijn heeft ervoor gezorgd dat u op dit exacte tijdstip naar de klok kijkt. Het doel is om met succes een boodschap af te geven aan uw bewuste geest. We moeten echter weten hoe we het moeten interpreteren, en dit is niet noodzakelijkerwijs iets wat iedereen kan doen. Hier profiteert u van onze expertise op het gebied van de angelologie die u de sleutels geeft om deze dubbele uren te begrijpen.


Betekenis van 23:23 met de Beschermengelen

Hier krijgt u een bericht namens de beschermengelen over een project dat u na aan het hart ligt. De engelen geven je duidelijk aan dat ze naast je staan en zullen je helpen om dit project te realiseren. Je kunt er zeker van zijn dat als je een idee hebt van iets wat je wilt uitvoeren in je romantische of professionele leven, je acties succesvol zullen zijn.

Het uur 23:23 betekent ook dat je onderworpen bent aan beweging. Maak je klaar om op reis te gaan! Dit kan te maken hebben met zaken, maar neem de tijd om in jezelf te kijken, want de beweging kan ook te maken hebben met je persoonlijke leven; het is aan jou om de aard van deze beweging te bepalen.

De engelen zullen je helpen om een flexibel persoon met een open geest te worden. Je hebt het vermogen om je aan te passen aan allerlei situaties, wat zeer indrukwekkend is! Je hebt zeker een aangeboren gave om je ideeën te communiceren met de mensen om je heen, terwijl je ook een groot vermogen hebt om te luisteren. Dit maakt je een goede tussenpersoon die mensen kunnen vertrouwen met grote geheimen!

Op dit moment profiteert u van substantiële bescherming ten behoeve van de engelenwereld. De engelen begeleiden je in je spirituele ontwikkeling, dus maak goed gebruik van dit pantser van licht om in alle rust verder te komen in je leven. Je hebt het vermogen om je hoge doelen te bereiken. Het enige wat je moet doen is het levenspad uitstippelen dat voor jou geschikt is. Dit vereist misschien veranderingen in je gewoontes, maar deze zullen je veel goed doen!


Angelische interpretatie van het uur 23:23

De beschermengel die overeenkomt met 23:23 is Haiaiel, wiens invloed zich uitstrekt van 23:20 tot 23:40 uur. Hij is een symbool van geruststelling en durf. Hij geeft je een voordeel ten opzichte van je potentiële tegenstanders. Hij omringt je met zijn bescherming om vrede en harmonie mogelijk te maken en zo conflicten in je leven te vervangen.

Haiaiel zal je helpen om je levensprojecten naar de realiteit te brengen. Hij geeft je een afgeronde kijk op je mogelijkheden waardoor je je impact op anderen met zorg kunt meten. Roep hem op als je in een periode van stress of angst zit en hij zal je troost brengen.

Uren: Van 23:00 tot 00:00 – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 23:00 tot 00:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 23:00 tot 00:00 – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 23:00 tot 00:00 – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 23:00 tot 00:00 – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 23:00 tot 00:00 – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 23:00 tot 00:00 – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Wat betekent 23:23 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 23:23 is 46. Dit getal toont een hoge mate van onafhankelijkheid. Je houdt van vrijheid om te handelen, maar meer dan dit, je houdt van vrijheid om te kiezen! Wees op je hoede voor iedereen die je zijn mening wil opleggen. Je hebt sterke meningen over de vrije wil en je bent een symbool van integriteit.

Je gaat een positieve ontwikkeling doormaken in je professionele leven. Je hebt een indrukwekkend concentratievermogen en de manier waarop je je werk doet levert je resultaten op die vaak de vooraf gestelde doelen overtreffen. Uw wens om nieuwe kennisgebieden te verkennen geeft u een duidelijk voordeel.

Maar dit succes kan snel in het gedrang komen als je er niet in slaagt je evenwicht te vinden op emotioneel vlak. Je romantische leven lijkt ingewikkeld en dit heeft soms een negatieve invloed op de andere gebieden van je leven. Je moet voorkomen dat je ten koste van alles weer dezelfde fouten in de liefde maakt, anders krijg je misschien een klap voor je geestelijk welzijn.

Je bent een gevoelig persoon en je denkt dat je iedereen kan helpen! Inderdaad, je hebt veel potentieel om die zielen in nood te genezen, maar je moet zeker niet de ellende van iedereen die je tegenkomt op je nemen. Blijf zorgen voor uw familie en de mensen die uw huis vormen. Als je eenmaal stabiliteit hebt gevonden, zul je in staat zijn om deel te nemen aan de verlichting van een groot aantal mensen zonder je eigen welzijn op het spel te zetten.

Enig commentaar op het 23:23 uur?

5 Comments

 • Sheila Van der Valk

  Reply Reply april 30, 2023

  Heel erg bedankt voor dit bericht ik heb het pas gelezen toen het al 6 uur verder was maar klopt precies omdat ik opeens weer beschermd wou gaan wonen om mijn leven op een rij te krijgen zelfs al voordat ik het bericht had gelezen.
  Dat ben ik nu zeker van plan om te gaan doen bedankt

 • Famke

  Reply Reply december 13, 2022

  Dit slaat precies op mijn leven op dit moment ik heb een eigen zaak en vanaf deze week ben ik helemaal aan het focussen op mijn doel en mijn vorige baan heb ik laten gaan 💪🏼💪🏼💪🏼
  Heel erg spannend om te dien maar toch hij dat ik dan weer zo’n teken krijg dat ik het geod heb gedaan

 • Wilhelmina

  Reply Reply september 14, 2022

  Wow, dit past helemaal bij mij en ik weet dat ik moet oppassen mezelf niet te kort doe wat vaak gebeurd als anderen mijn hulp vragen, voor wat dan ook. Nog beter opletten dan in het vervolg, dank je wel voor deze uitleg.

 • Sylvia

  Reply Reply september 6, 2022

  Dank u voor de liefdevolle en indrukwekkende informatie ♥️🙏

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply maart 26, 2022

  Ik ben dankbaar voor de informatie love is the key of freedom ❤👌🌎

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00