Dubbel uur 11:11 betekenis

Het spiegeluur 11:11 is een van de meest opvallende om te zien. Het bestaat uit een dubbele 11 en trekt vaak de aandacht van ons onderbewustzijn en we zullen er vaak over struikelen. Hier leert u de betekenis van het dubbele uur 11:11 en wat voor boodschap het probeert over te brengen via de engelen en via de numerologie.

Inderdaad, elf minuten na elf uur wordt door veel numerologen beschouwd als een spiegeluur dat verbonden is met de geestelijke of bovennatuurlijke wereld. 11:11 is een goede weergave van Jung's concept van synchroniciteit met 4 identieke getallen op een rij door de uren en minuten heen.

11:11 toont een belangrijke verbinding met je beschermengel of met je spirituele gids. Dit uur moedigt je aan om te reflecteren en je bewustzijn te vergroten door middel van je onderbewustzijn. 11 is een meestergetal dat symbool staat voor een grote energie die je moet leren beheersen of anders het risico loopt overweldigd te worden.


Betekenis van 11:11 met de Beschermengelen

De beschermengelen geven een precieze betekenis aan het spiegeluur 11:11. Ze geven aan dat je je moet concentreren op de positieve aspecten van je leven. Als je voor een uitdaging staat, neem dan de tijd en ruimte die je nodig hebt voordat je die aangaat. Deze stap is essentieel om je mentale balans te vinden.

Helaas kan het tegenkomen van 11:11 ook betekenen dat je op dit moment een periode van stress of angst doormaakt. Zelfs als je denkt dat je het goed doet, begrijpt je onderbewustzijn, dat dit spiegeluur in het vizier kreeg, dat de engelen je vertellen: Rustig aan! Vind je sereniteit! Dit zal een einde maken aan uw onvermijdelijke "innerlijke opstanden".

Als je 11:11 ziet terwijl je nadenkt over een belangrijk onderwerp, dan betekent dit dat je idee revolutionair is. Hou je vast en gebruik je natuurlijke charisma om het ver en breed te verspreiden! Als we aandacht besteden aan zo'n synchroniciteit met de engelenwereld, kan het een echte kracht zijn die je zal helpen om positieve vooruitgang te boeken op je levenspad.

Maar pas op dat je niet op zoek gaat naar een te grote bron van macht of verantwoordelijkheid. 11:11 laat zien dat je nog niet in staat bent om alles op je te nemen. Je moet je op jezelf concentreren voordat je je energie naar buiten richt.

Spiegel Uur 11:11 Liefde Betekenis

Als 11:11 je dag verlicht, zie het dan als een teken van het universum, een kosmische knipoog die je zoektocht naar liefde begeleidt.

Deze reeks is een energetisch portaal dat je oproept om je gedachtenkracht te richten op de meest intieme verlangens van je hart naar liefde.

Dit zou echter de perfecte tijd zijn om de ware liefde in je leven aan te roepen met duidelijke visualisaties over het soort relatie dat je in je leven zou willen zien groeien, en met de intentie om je door het universum naar die aspiraties te laten dragen.

Uitnodiging om je te richten op de verlangens van je hart

11:11 nodigt je uit om jezelf oprecht uit te drukken over wat je echt wilt in de liefde. Het is het schoonmaken van je projecties in de liefde met zuivere intentie.

Deze bakens, op punt, zullen het universum roepen om de liefde die je verdient. Het voorspelt niets anders dan de waarheid in je intenties, want alleen dan weerspiegelen de relaties die het aantrekt je ziel.

Stel je de soort relatie voor die je wilt, voel het in je hart en laat die intentie dan met geloof en vertrouwen het universum in gaan.

Synchroniciteit en Verbindingen

11:11 wordt vaak in verband gebracht met de komst van betekenisvolle synchroniciteiten die het mogelijk maken zielsverwanten of tweelingvlammen te ontmoeten.

Deze diepe karmische verbindingen worden georkestreerd door het universum om je emotionele en spirituele reis te verrijken.

Houd je ogen open voor de tekenen en toevalligheden die je naar zo'n ontmoeting kunnen leiden, iets van grote, grote, grote betekenis voor jou. 11:11 herinnert je eraan om je hart en ziel open te stellen voor deze contacten, die goddelijk worden gestuurd.

Vertrouwen en loslaten

11:11 is in de kern de boodschap van vertrouwen in het proces van liefde en loslaten: accepteren dat het Universum het beter weet, een beter plan voor je heeft en dat alle liefdevolle interacties hun lessen en zegeningen met zich meedragen.

Het vraagt om je handen los te maken van controle, starre verwachtingen los te laten en je te laten meevoeren door de natuurlijke stroom van liefde. Vertrouwen op het universum en loslaten betekent niet dat je niets anders doet dan jezelf op een kalme en zelfverzekerde manier openstellen voor liefde, erop vertrouwend dat alles wat zijn weg naar jou moet vinden, dat ook zal doen.

Door de energie van 11:11 te verwelkomen, open je in feite een portaal naar een wereld van potentiële liefde die je echt kunt ervaren in sync en vertrouwen tot in de kern van je levenskracht.

Het is een oproep aan jou om te ontdekken waar in je hart je resoneert met liefde, open te blijven staan voor de magie van liefde en dan elke fase van je liefdesreis met dankbare armen te verwelkomen.


Angelische interpretatie van het uur 11:11

De beschermengel die overeenkomt met 11:11 is Lehahiah, wiens periode van invloed is tussen 11:00 en 11:20 uur. Hij is het symbool van sereniteit en geluk! Hij verspreidt in je de energie die je nodig hebt om te kalmeren. Roep hem op om je oefening in meditatie te verbeteren. Hij brengt geluk voor hen die het nodig hebben en die hem met respect vragen.

Hij helpt je om orde op zaken te stellen in je gedachten. Dankzij hem zal je erin slagen om een evenwicht te vinden in je leven. Hij maakt van jou een trouw persoon voor wie openhartigheid en eerlijkheid essentieel zijn. Je vindt het moeilijk om met onrechtvaardigheid om te gaan, wat je zeker op het verkeerde been kan zetten.

Uren: Van 11:00 tot 12:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 11:00 tot 12:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 11:00 tot 12:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 11:00 tot 12:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 11:00 tot 12:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 11:00 tot 12:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 11:00 tot 12:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Wat betekent 11:11 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 11:11 is 22. De numerologische studie van dit getal geeft aan dat je een ambitieus persoon bent die doet wat nodig is om je doelen te bereiken. Je bent in staat om de mensen om je heen te verzamelen! Of het nu gaat om mensen of ideeën, je gebruikt ze op de beste manier om sneller vooruitgang te boeken.

U vindt het gemakkelijk om uw gedachten en gevoelens te analyseren, en u kunt snel de ins en outs van een probleem of idee begrijpen. Het is alsof je een zesde zintuig hebt! Dit helpt je om samen te werken aan belangrijke projecten die een vooruitziende blik vereisen.

11:11 en 22 laten allebei zien dat je je voeten op de grond hebt. Hierdoor kun je je voorstellen dat je grote dingen bereikt, vooral als ze op grote schaal op de mensheid gericht zijn. Je kunt soms de rol van een "architect" op je nemen, iemand die dingen voor de lange termijn bouwt. Je bent een symbool van stabiliteit en kracht!

Tot slot laat de totale waarde van dit spiegeluur zien dat je een grote steun bent voor je naasten, en natuurlijk ook voor je partner als je een relatie hebt. In eerste instantie lijkt u misschien het "traditionele" type te zijn, vooral aan het begin van een romantische relatie, maar dit is een slecht begrip van uw persoonlijkheid, nietwaar?


Verbinding tussen 11:11 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 11:11 is Sterkte. Dit is een groot teken, omdat het laat zien dat je een grote hoeveelheid energie in je hebt en een grote hoeveelheid controle. Je bent een moedig persoon en je motivatie stelt je in staat om je projecten van begin tot eind uit te voeren. Maar wees voorzichtig om anderen niet te veel te domineren om je doelen te bereiken.

De symboliek in de beeldtaal van de Kracht Arcanum is zeer veelzeggend. Het laat zien dat je in een positie van controle bent, en dat je in staat bent om een beest te kalmeren met behoud van volledige rust zelf. Deze kaart, die overeenkomt met het spiegeluur 11:11, laat duidelijk zien dat je in staat bent om alle problemen die zich aandienen te beheersen.

De kracht kan echter soms slecht worden gekanaliseerd. Dit kan leiden tot situaties die worden gedomineerd door conflicten en misverstanden. Bovendien kan het soms moeilijk zijn om alles onder controle te houden. Als deze kaart zich in de Tarotlezing in een slechte positie bevindt, kan het zelfs synoniem zijn voor tijdelijke zwakte.

Romantisch gezien verwijst kracht naar een gepassioneerde relatie. Voel je je aangetrokken tot je partner als twee magneten? Dat is volkomen natuurlijk. Je romantische leven wordt geleid door je gevoelens.

Op het werk ben je betrouwbaar en je houdt van stabiele verplichtingen. Je wilt stabiliteit in ruil voor je inspanningen!

Op financieel vlak heb je een grote controle over je financiën, zodat je schuldeisers gemakkelijk kunnen rusten wanneer ze je geld lenen als er een belangrijke aanwinst is die je graag zou willen verkrijgen.

Enig commentaar op het 11:11 uur?

5 Comments

 • Mercedes

  Reply Reply juli 3, 2024

  Dank U voor het zo vaak zien van 11:11 in 2023 en 2024.

  Ik ben dankbaar voor deze vooruitziende blik. Niet alles resoneert op dit moment, enkele wel. Waardoor meer bewust zelfinzicht ontstaat.

  Alleen daar al voor, veel dank!

  Ik hoop op meer inzicht, Liefde en Licht in mij en uit mij in balans met mij zelf en U.

  In vertrouwen blijf ik Uw berichten graag ontvangen en zien uit te dragen met Uw hulp.

  Liefde, Licht en Dankbaarheid !

 • Mercedes

  Reply Reply juli 1, 2024

  Wat een berichten. , Al zo enorm vaak gezien, zal het nog vele malen moeten laten inwerken. Ik heb het al heel vaak gezien, en ben dankbaar.

  Het resoneert nog niet volledig, maar heb wel het vertrouwen.

  Dank u wel, ik blijf meekijken en waakzaam…

 • Bonnie

  Reply Reply december 17, 2022

  Het klopt allemaal; super interessant! 🤗

 • Willy Misilje

  Reply Reply september 2, 2022

  Dank je wel voor deze nieuwe uitleg want ik kom heel vaak 1.11.11 dit nummer tegen en ik de 1 afzonderlijk lees in de Engelen getallen. En laat ik nu toevallig iets gevraagd hebben aan mijn Gids of Beschermengel en daar verschijnt dit nummer in beeld, heel bijzonder.

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply maart 14, 2022

  Ik ben dankbaar voor deze informatie. ❤✨🙏🌞😃

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00