Dubbel uur 03:03 betekenis

Hier geven we u de betekenis van het spiegeluur 03:03 en de relatie met de beschermengelen, de numerologie en de tarot van Marseille. U zult dus de boodschap begrijpen die uw onderbewustzijn naar u toe wil sturen. Het is inderdaad dankzij je onderbewustzijn dat je besloot naar de tijd te kijken en toevallig een spiegeluur tegenkwam.

Dit wordt synchroniciteit genoemd: de waarneming van een gebeurtenis die op hetzelfde moment plaatsvindt als een andere en die een specifieke betekenis heeft voor de persoon die deze waarneemt. Als je het uur 03:03 hebt gezien, heb je je waarschijnlijk afgevraagd wat het teken zou kunnen betekenen. Dit is volkomen normaal gezien de kracht van het getal 3.

Dit uur is nauw verbonden met religie en spiritualiteit. Het getal 3 komt ook voor in het christendom en betekent de Heilige Drie-eenheid, bestaande uit de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Het dubbele uur 03:03 stuurt u dus een belangrijke boodschap die we samen gaan ontcijferen. Stuur ons alstublieft uw commentaar met uw eigen opmerkingen over 03:03.


Betekenis van 03:03 met de Beschermengelen

Dit dubbele uur stuurt u een relatief positief bericht namens de beschermengelen. Het betekent inderdaad dat u zich momenteel in een situatie bevindt waarin alles mogelijk is. 33 is een meestergetal, het toont aan dat je wil ontembaar is en dat dit de kracht van grote veranderingen in je leven zal zijn.

Je bent een persoon met toegang tot een grote verbeelding en de hele engelenwereld staat voor je open, waardoor je ideeën en positieve gedachten krijgt die je verder zullen helpen bij je bezigheden. Uw verbinding met de spirituele wereld bestaat al sinds uw geboorte. Als je het gevoel hebt dat je wordt geleid, dan is dat volkomen natuurlijk. Uw spirituele gids staat naast u.

Je bent zeer bedreven in het communiceren en je creativiteit maakt je een persoon die zich kan ontwikkelen op het gebied van het theater en de bioscoop, maar ook op het gebied van marketing en reclame. Je bent niet bang om jezelf naar voren te schuiven, maar wees voorzichtig om niet te proberen alle ogen op je te richten. Laat ook wat ruimte voor andere mensen!

De engelen waarschuwen ook dat als je je talenten voor communicatie misbruikt, je het risico loopt jezelf te verliezen in een sociaal leven dat bestaat uit valse schijn en leugens. Concentreer je daarom op je doelen en laat je vooral niet bedwelmen door succes als het zich aan je voordoet.

Spiegel Uur 03:03 Liefde Betekenis

Spiegeluur 03:03 draagt een boodschap uit van optimisme, creativiteit en zelfexpressie.

De numerieke reeks roept iemand simpelweg op om het feit te omarmen dat hij of zij bijzonder is in het omgaan met liefdeszaken, openstaat voor geluk en oprecht zichzelf is in het uiten van emoties.

03:03 belichaamt de liefdevolle, vervullende tijd gemaakt door creativiteit en persoonlijke waarheid om bevrijdende zelfexpressie van liefde aan te moedigen. Om de meest vrolijke momenten van het leven met je partner te delen.

Vreugde en creativiteit in de liefde

03:03 benadrukt het belang van vreugde en creativiteit in het weefsel van een bevredigende liefdesrelatie.

Dit biedt een uur om de nieuwe, creatieve manieren te verkennen om liefde uit te drukken, zij het in kunst, zij het in muziek, avontuur, en gewoon het plezier hebben om samen te lachen.

Gedeelde momenten van geluk en vreugde bij het creëren versterken de band en inspireren jullie naaste weg.

Authentieke zelfexpressie

Het 03:03 uur herinnert ons aan het belang van authentiek en transparant zijn in jullie liefdesrelaties.

Echt zijn is het vermogen om je gevoelens en verlangens openlijk te delen; dit is de basis voor een stevige basis in verbinding op het niveau dat er echt toe doet.

En juist deze authenticiteit zal tussen partners niet alleen wederzijds vertrouwen uitlokken, maar zelfs diep respect, waardoor een relatie ontstaat die verrijkt wordt door waarheden en authentieke liefde.

Communicatie en delen

03:03 benadrukt de waarde van open, eerlijke communicatie als hoeksteen van een bevredigende liefdesrelatie.

Hierdoor kunnen gedachten, dromen en gevoelens onbeperkt worden gedeeld, wat ruimte biedt voor begrip en respect in relaties.

Effectieve communicatie zal de sleutel zijn die jullie beiden door de uitdagingen leidt, elkaar steunt om te winnen en te verliezen en zij aan zij blijft groeien, waardoor jullie liefdevolle band wordt verrijkt.


Angelische interpretatie van het uur 03:03

De beschermengel die met 03:03 correspondeert is Aladiah, wiens invloed zich uitstrekt van 03:00 tot 03:20 uur. Hij is het symbool van verwennerij en van geestelijke verlichting. Hij voedt je verbeelding om je in staat te stellen antwoorden te vinden wanneer je moeilijkheden in je leven tegenkomt.

Hij is in staat om de pijn van de ziel te genezen. Hij ondersteunt je als je je down voelt. Hij helpt je om de kracht en energie in jezelf te vinden om opnieuw te beginnen. Hij deelt de goddelijke genade met je en helpt je om je verschillende karmas op elkaar af te stemmen. Hij komt achtergestelde mensen te hulp om hen terug te leiden naar stabiliteit in de geestelijke en materiële wereld.

Uren: Van 03:00 tot 04:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetenergie: Mars

Uren: Van 03:00 tot 04:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 03:00 tot 04:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 03:00 tot 04:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 03:00 tot 04:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 03:00 tot 04:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 03:00 tot 04:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Wat betekent 03:03 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 03:03 is 6. Dit getal geeft aan dat familie voor u uiterst belangrijk is. U werkt onvermoeibaar zodat er harmonie heerst in uw huis, maar ook binnen de andere leden van uw familie. Je wordt zeer gerespecteerd voor je gevoel van opoffering, maar je moet tegelijkertijd aan jezelf denken! Zo niet, dan riskeer je jezelf uit te putten.

Je bent een creatief persoon en je leeft vaak met je hoofd in de wolken. Je hebt veel ideeën die je leven lang begeleiden. Ook al lijken ze voor sommige mensen misschien onvolwassen, je houdt ze vast, en dat zou je ook moeten doen! Zorg ervoor dat je tegelijkertijd met je voeten op de grond staat, anders loop je het risico dat je veel romantische en professionele kansen mist.

Je hebt het vermogen om anderen te genezen. Dit kan betekenen dat je ze psychologisch of spiritueel helpt. Jij bent degene tot wie mensen zich zonder aarzeling wenden als ze voor een uitdaging staan. Door te luisteren en advies te geven geef je verlichting, soms zonder betekenis. 03:03 moedigt je aan om gebieden als mesmerisme, hypnose en reflexologie te verkennen.

Maar je sterke gevoel van empathie mag er niet toe leiden dat je alle ellende van de wereld op je neemt, zeker niet in je romantische leven. Zorg ervoor dat je niet valt voor de charmes van iemand die je alleen maar gebruikt om zichzelf te redden, en die het risico loopt je te verlaten voor iemand anders als ze eenmaal weer op de grond staan.


Verbinding tussen 03:03 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 03:03 is de Keizerin! Deze tarotkaart staat voor een hoog spiritueel niveau en een sterk gevoel voor intuïtie. Ze staat symbool voor overeenstemming en compromis. Bij haar is de toespraak open en overvloedig. Bovendien vergeeft ze de fouten uit het verleden.

De Keizerin staat voor harmonie en intelligentie. Je moet weer vinden dat je een sterke band hebt met de persoon die je leven deelt. Communicatie zal gemakkelijker worden in elk aspect van je bestaan. Ze laat ook zien dat je een scherpe geest gaat tonen om je doelen te bereiken.

Maar ze kan ook een teken zijn dat je je te onvolwassen gedraagt. Ze vertegenwoordigt daarom een leven dat gericht is op nutteloosheid en materialisme, een vorm van inconsequentie in je keuzes die je vooroordelen kan opleveren.

In de liefde laat de keizerin arcanum zien dat je geluk zult vinden. Dit betekent succes in relaties, maar ook de vervulling van je partners. Mensen zullen jaloers op je zijn!

Op het werk toon je intelligentie, je bent creatief, en je communiceert heel gemakkelijk met al je collega’s. Dit opent vele deuren voor je.

Wees voorzichtig met hoe je je geld beheert. Te vaak laat je je leiden door je wensen, maar is dit altijd de meest verstandige keuze?

Enig commentaar op het 03:03 uur?

8 Comments

 • Ann

  Reply Reply maart 3, 2024

  Dankjewel voor de verhelderende boodschappen steeds opnieuw het voelt als thuiskomen dit alles te mogen delen heb er e er overleefd steun aan dankjewel💚👍🌻

 • Gtvkip

  Reply Reply maart 2, 2024

  Bedankt voor dit mooie bericht, het klopt inderdaad en ga ermee aan de slag.

 • Carolyn

  Reply Reply maart 1, 2024

  Ik heb dit echt begrepen!! dank het universum voor deze mooie boodschap 🙏🏿

 • E.luttjeboer

  Reply Reply september 20, 2023

  Mijn moeder is overleden op 21 juni 2022 om 3:03 uur.
  Ik heb de laatste anderhalve week vaker dat ik om die tijd wakker word.. in t begin na haar overlijden had ik dat ook vaak..

 • Merel Falkenberg

  Reply Reply juli 1, 2022

  Ik word elke nacht om 03:30 uur wakker.al jaren.

  Tussen 3 en 4 wakker worden noemt men ook wel het heksen uur.
  Een nieuwe dag begint op dit tijdstip.
  Gevoelige mensen merken deze veranderende energie / activiteit.

  • Gabriella

   Reply Reply september 3, 2022

   Zo mooi om dit te mogen ontvangen allemaal.

   Vooral intuïtie, ik sta vandaag op een beurs, en mijn eerste lezing gaat over intuïtie

   En hier wordt aangegeven dat ik een sterk gevoel heb voor intuïtie.

   En reflexologi, ook dat pas ik toe bij mijn healing sessie.

   Ik zeg AMEN

   • Berto

    Reply Reply april 2, 2024

    Alweer moet ik toegeven dat ik deze boodschap zeer treffend vind en het resoneert met mij alsof het naar mij gericht is…
    Heel mooi en duidelijk omschreven…
    Moge beschermengel Aladiah mij hierin bijstaan en ondersteunen…🙏💖🙏

 • Joelle holsbeck

  Reply Reply januari 9, 2022

  Nu was zeer aangenaam de betekenis van het spiegeluur 03:03 te moge lezen. Echt ben fijn verrast en dank je wel voor de spirituele kennis hierin echt wel. Want deze wereld te moge ontdekken geeft mij elke dag kracht om te weten hoe mooi en krachtig een ziel kan zijn verbonden met de energie van getallen. Lieve groetjes joelle

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00