Dubbel uur 15:15 betekenis

Hier leert u de betekenis achter de spiegel uur 15:15. Wanneer je dit soort synchroniciteit ervaart, is dit vaak te wijten aan een gebeurtenis die door je onderbewustzijn is vastgelegd. Wanneer je 15:15 tegenkomt, is het een teken dat speciaal voor jou is gemaakt.

Spiegeluren worden door spirituele wezens gebruikt om communicatie te maken met ons bestaansvlak. Dit omvat de beschermengelen, maar ook geesten uit het lagere astrale vlak. U moet daarom voorzichtig zijn met het analyseren van dit dubbele uur, vooral als het u vaak voorkomt.

Hier gaan we je alle informatie geven over het interpreteren van 15:15. Hiervoor gaan we gebruik maken van het werk van Doreen Virtue, dat ons in staat stelt de boodschap van de engelen te "vertalen". We bieden u ook de mogelijkheid om te leren wat 15:15 betekent met behulp van de numerologie en de Tarot van Marseille.


Betekenis van 15:15 met de Beschermengelen

Dit spiegeluur gaat over de liefde. 15:15 is een manier voor de engelen om je te vertellen dat je zeker een gepassioneerde liefdesrelatie gaat hebben. Als je al met z'n tweeën bent, vertelt het je dat de seksualiteit in het hart van je relatie heel bevredigend gaat worden, alsof er nieuw leven is geblazen in de intieme relatie die je met je partner hebt.

De beschermengelen suggereren dat je vertrouwen hebt in hun begeleiding en bescherming. 15:15 gaat over bescherming tegen het Goddelijke. De engelen laten zien dat je op hun hulp kunt rekenen als je met bepaalde moeilijkheden wordt geconfronteerd. Aarzel niet om een beroep te doen op je spirituele gids als je daar behoefte aan hebt. Hij zal u antwoorden!

U bevindt zich momenteel in een fase van intense ondervraging en uw gedachten zullen belangrijke veranderingen in uw leven brengen. Neem de tijd om uw situatie te analyseren om te bepalen of het pad dat u volgt het juiste is. Waar een wil is, is een weg, maar zorg ervoor dat je je energie concentreert op wat het belangrijkste is.

Als je de tijd neemt om te ademen, bijvoorbeeld door te mediteren, zou je je twijfels moeten kunnen wegnemen. Je moet proberen in het heden te leven in plaats van voortdurend in de toekomst of het verleden te leven. Een meer volledig bewustzijn samen met begeleiding van de engelen zal u helpen om de onvermijdelijke veranderingen die zich aan u voordoen te beheren.


Angelische interpretatie van het uur 15:15

De beschermengel die overeenkomt met 15:15 is Ariel, wiens invloedssfeer tussen 15:00 en 15:20 uur ligt. Hij symboliseert de realisatie van je doelen en de zoektocht naar het ideaal. Hij zal de geheimen van de natuur met u delen, waardoor u de schoonheid ervan kunt waarderen. De contemplatie zal u helpen om uw bronnen aan te vullen wanneer uw leven verstikkend wordt.

De engel Ariel geeft je ongelooflijke vermogens in het spirituele domein. Je hebt een hogere intelligentie dan de meesten die je vaak ideeën geeft die verder gaan dan het gewone. Je bent vaak de persoon waar mensen naartoe komen als ze zich gevangen voelen, is dat niet zo?

Uren: Van 15:00 tot 16:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 15:00 tot 16:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 15:00 tot 16:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 15:00 tot 16:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 15:00 tot 16:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 15:00 tot 16:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 15:00 tot 16:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Wat betekent 15:15 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 15:15 is 30. Dit getal laat zien dat je het heel gemakkelijk vindt om te communiceren en je ideeën uit te drukken. De trilling die dit getal uitstraalt is positief. Het geeft je vloeiendheid op het gebied van communicatie. Dit brengt je grote kansen omdat je met iedereen kunt praten. Niets staat je in de weg!

Dit geeft je vertrouwen in jezelf wat indruk kan maken op bepaalde mensen! Je hebt het vermogen om met een grote verantwoordelijkheid om te gaan, wat een noodzaak is in publieke zaken. Maar je moet ook je innerlijke balans bewaren. Als dit uiteindelijk verstoord raakt, dan kun je een periode van twijfel tegemoet zien die je grote schade zal berokkenen.

Je hebt een onwrikbaar optimisme en deze positie van positiviteit vraagt om respect. Als we het glas half vol zien zoals jij, zullen we zeker antwoorden vinden, is dat niet zo? U hebt een vruchtbare verbeelding en uw ideeën kunnen een groot aantal mensen inspireren. Uw charisma helpt u bij het uitvoeren van ambitieuze bezigheden.

Het uur 15:15 stuurt je een boodschap over iemands gevoelens voor jou. Hij of zij heeft altijd van je gehouden! Je wist het al op een bepaald niveau, maar dit teken dat je van je onderbewustzijn krijgt door het medium van dit spiegeluur komt als een duidelijke bevestiging.


Verbinding tussen 15:15 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 15:15 is de Duivel! Deze Arcanum symboliseert een brute energie. Het brengt je terug naar je oerinstincten. Dit omvat seksualiteit, passie en gulzigheid. Als het in een lezing verschijnt, betekent het dat de verleiding op gang kan komen, dus bereid je voor! Je zult de controle moeten houden en dat zal niet gemakkelijk zijn!

De Devil Arcanum kan positief zijn als we erin slagen zijn invloed te kanaliseren. Ze is het symbool van intense, romantische liefde en een zoektocht naar onbekende geneugten. Ze verwijst ook naar macht of dominantie, vooral op professioneel niveau.

Maar de duivelse kaart zet ook onze innerlijke demonen in de schijnwerpers. Als het in een lezing verschijnt, kan het betekenen dat we door het vlees gaan leven en niet door de geest. Dit suggereert een leven dat gericht is op materialisme, totale overheersing en soms zelfs het overtreden van de wet. Als je je onderwerpt aan de invloed van de demonen zal het moeilijk worden om volledige controle te houden over je gedachten en daden.

In het domein van de liefde gaat het bij het Duivelse Arcanum om een verdeelde relatie waarin de passie de rede overstijgt. Seksualiteit staat overal centraal, maar dit kan leiden tot slechte gevoelens zoals jaloezie, of gevoelens van manipulatie.

In haar werk laat ze zien dat je ambities je capaciteiten ver overstijgen, dus vertraag je! Je zoektocht naar controle en macht over anderen zal je schade toebrengen.

In financiële zaken moedigt de duivel het vergaren van rijkdom tegen elke prijs aan! Hoe je dit doet is van weinig belang, het is het resultaat dat telt!

Enig commentaar op het 15:15 uur?

4 Comments

 • Francoise

  Reply Reply juli 18, 2022

  Ik ben een vrouw met volume, ik heb veel bij te zetten en ik kan ook gewicht in de schaal leggen! Dank aan God, Jezus en de engelen en niet te vergeten familie!

 • Brenda

  Reply Reply juli 10, 2022

  Dank u wel voor de uit leg van het spiegel uur 15.15. Love and light🙏💖

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply maart 31, 2022

  Ik ben dankbaar voor deze informatie, liefde en licht voor de wereld. 🌎❤✨🙏😇

  • Chrry

   Reply Reply juli 2, 2023

   Dankbaar deze mooie informatie 💯🦋🙏🏾🙏🏾

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00