Dubbel uur 21:21 betekenis

Ontdek nu de betekenis van het spiegeluur 21:21 met een interpretatie van de engelen, een studie van de numerologie en een studie van de Tarot van Marseille. Het dubbele uur 21:21 heeft een precieze betekenis en we gaan u alle informatie geven over dit spiegeluur dat bestaat uit een dubbele "21".

Je onderbewustzijn neemt de tijd om te communiceren met je bewuste geest. Dit heeft het voor u mogelijk gemaakt om een teken te ontvangen van uw beschermengel, van een spirituele gids, of van een entiteit. Dit zou kunnen dankzij het concept van synchroniciteit zoals getheoretiseerd door Carl Jung. Twee gebeurtenissen die niets met elkaar te maken hebben, komen uiteindelijk samen om een coherente betekenis te hebben voor de persoon die het fenomeen observeert.

Als je over het spiegeluur 21:21 uur komt, kan dat veel vragen oproepen! Als het regelmatig gebeurt, heb je ofwel de antwoorden diep van binnen, ofwel denkt je engel dat je baat kunt hebben bij zijn begeleiding. Hier leert u wat 21:21 betekent door de verschillende interpretaties die wij met behulp van de engelenleer, de numerologie en het cartomateriaal suggereren.


Betekenis van 21:21 met de Beschermengelen

Het uur 21:21 draagt een belangrijke boodschap van de engelen! Als je aan een belangrijk project werkt, vertelt dit dubbele uur je dat het een succes zal worden. Je hebt je geduld bewezen en je zult eindelijk worden terugbetaald. Je gaat de vruchten van je arbeid oogsten en je verdient het.

Hier zouden we kunnen kijken naar een totaal succes, want het zien van 21:21 is een prachtige boodschap! Je gaat eindelijk erkend worden voor wat je hebt bereikt. Dit is als het hoogtepunt van uw inspanningen. Als dit te maken heeft met je professionele leven dan krijg je zeker een promotie of neem je een belangrijk project aan. Je gaat grote verantwoordelijkheden hebben! Je hebt zeker alles gedaan wat je kunt om dit niveau te bereiken, en je hebt al geruime tijd gewerkt.

De engel geeft je echter ook een waarschuwing. Je moet het hoofd koel houden! Je geest is erg goed in het zien van het grote geheel en je bent in staat om grote projecten aan te pakken, maar doe je best om boven de strijd uit te blijven of anders het risico te lopen er deel van uit te maken! Je geeft zonder er iets voor terug te verwachten, maar soms gaat dit ten koste van je persoonlijke welzijn.

Door het uur 21:21 te zien zegt je engel dat je wat tijd voor jezelf moet nemen! Je hebt grote capaciteiten om te mediteren, dus je zou vaker moeten oefenen of je hand erop moeten leggen als je dat nog niet gedaan hebt! Hij ademt goddelijke wijsheid in je lichaam waardoor je jezelf kunt aanvullen. Dit kan nuttig zijn als je innerlijke conflicten moet oplossen.

Spiegel Uur 21:21 Liefde Betekenis

Op de reis van het liefdesleven wordt het spiegeluur 21:21 meestal gezien als een soort vuurtoren: het geeft aan dat je heel serieus aandacht moet besteden aan diepe introspectie, maar luidt tegelijkertijd het begin van een nieuwe cyclus in je liefdesleven in.

Dit is een speciale getallenreeks die niet alleen staat voor de mogelijkheid om oude hartwonden te laten helen, maar ook voor de mogelijkheid om verder te gaan en nieuwe kansen in de liefde aan te grijpen.

Het opent een reflectie op het belang dat de kennis van iemands verlangens en behoeften in de liefde heeft om relaties op te bouwen of te vernieuwen die tegelijkertijd bevredigend en authentiek zijn.

Een nieuwe liefdescyclus starten

Het regelmatig zien van 21:21 kan de voorbode zijn van het aanbreken van nieuwe liefdesontmoetingen of het vernieuwen van een bestaande vlam.

Dit uur is een oproep om verandering te omarmen met optimisme en een wijd open hart.

Of je toekomst nu een nieuwe liefde in petto heeft of de heropleving van een oude, langdurige liefdesrelatie, 21:21 spreekt van een vruchtbare periode van groei en evolutie in het aspect liefde.

Je inzetten voor deze nieuwe cyclus is een daad van moed en een demonstratie van geloof in de transformerende kracht van liefde.

Zelfreflectie voor diepere relaties

De ware essentie van 21:21 ligt in de nadruk op zelfreflectie als hoeksteen van bevredigende relaties.

Zelfkennis, het begrijpen van je emoties en verlangens en het herkennen van de behoeften van anderen zijn allemaal basisvoorwaarden voor relaties die gebaseerd zijn op oprechtheid en diepgang.

Tijdens dit uur doe je precies dat - reflecteren, je persoonlijke aspiraties afstemmen op die van je partner en eerlijke communicatie en wederzijds begrip tot stand brengen, wat nodig is voor de kracht en duurzaamheid van de relatie.

Genezing en emotionele bevrijding op 21:21

Het helen van de wonden uit het verleden is cruciaal voor een gezonde, vreugdevolle vrijpartij. 21:21 - het perfecte moment om de pijn en teleurstellingen uit het verleden los te laten en je hart te openen voor nieuwe ervaringen in de liefde.

En dit uur gaat het moment markeren van het begin van een proces van genezing, een uitnodigingstijd om emotionele gewichten los te laten en liefde in al haar pracht te omarmen.

Terwijl je deze obstakels overwint, bereid je je voor om een liefde te ontvangen die vrijer, sterker en onwrikbaar waar is.


Angelische interpretatie van het uur 21:21

De beschermengel die overeenkomt met 21:21 is Damabia, wiens invloedssfeer tussen 21:20 en 21:40 ligt. Hij is het symbool van de essentie van het leven! Met zijn hulp en begeleiding zult u succes hebben in uw projecten, vooral als ze bedoeld zijn om anderen te helpen.

Hij geeft je het potentieel om je innerlijke zelf met wijsheid te verkennen, bijvoorbeeld met behulp van meditatie. Hij is ook van grote hulp als je jezelf wilt bevrijden van een vloek of een boze geest. Hij laat je nooit alleen in het aangezicht van het kwaad!

Uren: Van 21:00 tot 22:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 21:00 tot 22:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 21:00 tot 22:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 21:00 tot 22:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 21:00 tot 22:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 21:00 tot 22:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 21:00 tot 22:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Wat betekent 21:21 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 21:21 is 42. Dit getal laat zien dat harmonie in het hart van de familie belangrijk voor je is! Je geeft er de voorkeur aan om rustig te blijven tussen jou en je naasten en je doet er alles aan om eventuele spanningen te verlichten.

Je hebt een gevoel van verantwoordelijkheid! Je houdt je woord zoveel dat "Betrouwbaar" je middelste naam zou kunnen zijn! Uw plichtsgevoel is opmerkelijk, en dit kan u heel ver brengen! 21:21 laat zien dat mensen op je kunnen rekenen, zelfs in de meest moeilijke tijden, en dat je er nooit iets voor terug zult verwachten!

Je hebt ook de potentie om een magnetiseur, bottenzetter of vuursnijder te worden. Elk beroep dat verlichting biedt aan de mensen om u heen staat voor u open! De gave van een genezer is zeldzaam en kostbaar en het ontwikkelen ervan zal u in staat stellen om de pijn van de mensen die u liefhebt te verlichten.

21:21 moedigt u aan om actie te ondernemen in uw romantische leven. Het getal 42 geeft aan dat je je romantische lot in eigen handen moet nemen. Als je gevoelens hebt voor iemand en je aarzelt om je passie te verklaren, nodigt dit spiegeluur je uit om de eerste stap te zetten, en de relatie te beginnen voordat deze aan je voorbij gaat!


Verbinding tussen 21:21 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 21:21 is de Wereld! Dit is de grootste Arcanum in de Tarot van Marseille. Net als de interpretatie van de engelen en door middel van de numerologie die relatief positief waren, vertelt deze kaart over succes en prestatie! Je gaat je doelen bereiken, daar is geen twijfel over mogelijk! Deze kaart staat symbool voor triomf en prestatie - voor u is de overwinning nabij!

In eerste instantie heeft deze Tarotkaart zeker een positieve betekenis! Door het verband tussen het spiegeluur 21:21 en de Tarot te analyseren, kunnen we de positieve boodschap die dit dubbele uur ons stuurt echt begrijpen. Het maakt niet uit op welk gebied van het leven je je op dit moment bevindt, weet gewoon dat alles goed komt!

Maar de positie van de wereld in een lezing heeft ook zijn eigen belang. Als het in een slechte positie is, kan het een mislukking betekenen, of iets dat in de weg staat. Als de kaart wordt omgekeerd, geeft het duidelijk aan dat het antwoord op uw vraag negatief is! Dit is een zeer goede manier om een ja of nee antwoord op een vraag te vinden.

Als je met z’n tweeën bent, laat de wereld zien dat je relatie bevredigend is en dat het kan leiden tot grote dingen zoals een huwelijk of de geboorte van een kind. Als je single bent dan is het een bevestiging dat je erin zult slagen om de liefde te vinden.

Professioneel gezien, 21:21 en de Wereld suggereren succes in je carrière, vooral als het connecties heeft met andere landen. Als je wacht op een promotie, dan is dit onderweg!

Op financieel vlak wordt het makkelijker. Als je op dit moment met wat problemen te maken hebt, dan zal dit binnenkort plaats maken voor financiële stabiliteit.

Enig commentaar op het 21:21 uur?

13 Comments

 • Ina

  Reply Reply juni 28, 2023

  Dank voor dit prachtige bericht.

 • Cynthia

  Reply Reply april 14, 2023

  💛🙏🏼🍀 212121

  • mariel

   Reply Reply mei 1, 2024

   wow
   ..dit is precies waar ik nu doorheen ga!

 • Felicia

  Reply Reply september 18, 2022

  Wat heerlijk om bevestiging te krijgen dat ik op het goede spoor zit. Felicia

  • Chrtty

   Reply Reply juni 30, 2023

   💯❤️🙏🏾🦋

   • mariel

    Reply Reply juli 25, 2023

    beautiful number and an interesting vome out!

    thank you so much🙏

  • Mercedes

   Reply Reply mei 25, 2024

   Zal het bericht nog vaak lezen, om doordrongen te raken van wat het zegt en voor mij betekent.

   Dank U wel Licht, Liefde en Kracht!

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply mei 15, 2022

  mediteren, is eigelijk rust in je zelf vinden. Dus je kunt in de natuur gaan en gewoon lekker rustig zijn. De natuur geeft jouw rust. Als je in de natuur bent weet je ook de bron van leven. Mens dier en natuur en het universum. 👍🌏❤✨🪐☀️✌🙏

  • Brenda

   Reply Reply februari 2, 2023

   Ik voel dat alles goed komt,dank u wel🙏😇💖🌈

  • Mercedes

   Reply Reply mei 25, 2024

   Heel mooi gezegd Gilbert, en de natuur daarin zijn is voor mij alles.

   Om zo te mediteren dat past precies bij mij…

   Dank je wel voor je wijze woorden…

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply april 15, 2022

  Ik ben dankbaar voor de informatie die ik heb gekregen. Ik wil God en het universum bedanken voor de informatie. Liefde en licht 🌎🪐✨❤

 • Donny

  Reply Reply december 6, 2021

  Ik heb in dit nummer gelezen dat ik zou moeten mediteren, mijn geest staat open om dat te bewerkstelligen alleen hoe moet ik mediteren? Enige tips?

  Alvast bedankt!

 • Nathalie

  Reply Reply december 5, 2021

  Yes

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00