Dubbel uur 13:13 betekenis

Hier ontdekt u de betekenis van het spiegeluur 13:13. U leert ook de boodschap achter dit dubbele uur te begrijpen door een interpretatie van de beschermengelen, maar ook door de numerologie en de Tarot van Marseille.

Als je in je dagelijks leven regelmatig 13:13 ziet, dan betekent dat dat je onderbewustzijn je een belangrijke boodschap probeert te sturen. Hier gaan we je een interpretatie geven van deze boodschap met behulp van de engelen en de goddelijke kunsten.

Het getal 13 is de bron van vele legendes en bijgeloof. Na het Laatste Avondmaal, toen 12 mensen met Jezus Christus aan tafel zaten, werd hij door Judas, gast nummer 13, verraden. En laten we het bloedbad van de Tempeliers op vrijdag 13 oktober 1307 niet vergeten. Is het uur 13:13 synoniem met fortuin of ongeluk? Laten we nu eens kijken wat het betekent!


Betekenis van 13:13 met de Beschermengelen

Het zien van de spiegel uur 13:13 geeft aan dat je beschermengel zich bewust is van je behoefte aan een diepgaande verandering in je leven, en dat het tijd is om aan het werk te gaan. Deze verandering kan van invloed zijn op alle gebieden van je leven, omdat het getal 13 gaat over radicale transformatie.

Het getal staat naast u in deze belangrijke fase van uw leven. Je zit nu in een cyclus van hoogte- en dieptepunten, maar het zal je helpen om aan deze situatie te ontsnappen. Het zal je leiden door deze periode van innerlijke verandering en je helpen om een einde te maken aan een negatieve cyclus.

Als je het gevoel hebt dat je niet vooruit gaat en dat je het moeilijk vindt om je doelen te bereiken, dan is dat zeker omdat je een aantal van je keuzes moet herzien. Het is af en toe goed in ons leven om deel te nemen aan wat introspectie, omdat dit ons in staat stelt om nieuwe wegen in te slaan. Het helpt ons ook om te werken aan het vinden van voldoening en evenwicht.

Je hebt de uitdrukking waarschijnlijk wel gehoord: "In een vorig leven". Dat is de betekenis van 13:13, symbool van dood en opstanding. U gaat de rollen omdraaien, uw gewoontes veranderen en een nieuwe richting inslaan op uw levenspad. Je beschermengel zal je helpen op deze reis. Bereid je voor, want dit zal je in staat stellen om je potentieel te bereiken, wat voor sommigen schokkend kan zijn... te beginnen met jezelf!


Angelische interpretatie van het uur 13:13

De beschermengel die overeenkomt met 13:13 is Yeiazel, wiens periode van invloed is tussen 13:00 en 13:20 uur. Hij is het symbool van wederzijdse steun! Deze engel is een grote bron van inspiratie in je, die je in staat stelt een creatief veld te verkennen en daarin uit te blinken.

Hij is bij je als je verdrietig bent, vooral als dit te wijten is aan romantische zaken. Aarzel niet om tot hem te bidden als je op emotioneel vlak rust en kalmte wilt vinden. Hij is de perfecte bondgenoot om aan een giftige relatie te ontsnappen.

Uren: Van 13:00 tot 14:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 13:00 tot 14:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 13:00 tot 14:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 13:00 tot 14:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 13:00 tot 14:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 13:00 tot 14:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 13:00 tot 14:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Wat betekent 13:13 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 13:13 is 26. Dit getal is een duidelijke indicatie dat je diepste verlangen zal worden beantwoord, en wel sneller dan je zou denken. Of het nu in liefde, werk of geld is, je zult een positief antwoord krijgen, zelfs als je dacht dat het onmogelijk was!

26 staat synoniem voor macht en succes op professioneel en financieel vlak. U bent een persoon die verankerd is in de werkelijkheid, waardoor u vele valkuilen kunt vermijden. Dit helpt je ook om een team te leiden en belangrijke projecten te beheren, aangezien je er voor mensen bent en je de problemen van je collega's begrijpt.

26 duidt op een overplaatsing, een reis of zelfs een verhuizing. Hier zien we de betekenis achter 13:13: "beweging". Uw gevoel voor efficiëntie zal uw grootste troef zijn in het beheer van deze bewegingen. Als je in het buitenland wilt werken, lijkt het erop dat dit zeker in de kaarten kan staan!

Familie is erg belangrijk voor je, je zou zelfs kunnen zeggen dat het een van je sterke punten is. Uw talent voor diplomatie zal u helpen om bepaalde conflicten tussen uw naasten op te lossen. Communicatie is belangrijk voor het versterken van de banden met anderen en je hebt deze vaardigheid tot een kunst verheven!


Verbinding tussen 13:13 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 13:13 is de Dood, ook wel bekend als de Arcanum zonder naam. Het staat voor transformatie. Het waarschuwt je om niet te vertragen als het gaat om het initiëren van de veranderingen die je nodig hebt om dingen beter te maken of om je situatie te verbeteren. Het betekent ook het einde van een cyclus.

Wanneer deze Arcanum tijdens een lezing verschijnt, zal een niet-ingewijde opmerken dat deze kaart geen naam heeft en dat de Doodssymboliek voor sommigen een negatieve indruk kan achterlaten. In positieve zin betekent deze kaart echter een nieuw begin in termen van een prestatie of een ontwikkeling. Als je met z’n tweeën bent, gaat je relatie in de richting van iets nieuws. Op het werk ga je kennis en training opdoen in een nieuwe baan.

Helaas kan de positie van de Dood in een lezing ook het einde van een relatie betekenen, of dat nu romantisch, professioneel of met een vriend is. In grotere zin zegt het je dat er een verandering op komst is, en het zou een radicale verandering kunnen zijn! Nogmaals, het hangt allemaal af van de Arcana aan weerszijden ervan, die helpen om het in een context te plaatsen.

De Arcanum zonder naam symboliseert een breuk of het einde van een romantische relatie. Soms kan de dood van een liefdesrelatie het mogelijk maken dat er een nieuw leven wordt geboren, waarin we de persoon kunnen vinden die echt goed voor ons is.

Op professioneel niveau geeft het aan dat je van baan zult moeten veranderen. Neem het initiatief of riskeer dat je werkloos wordt na een ontslag.

Tot slot, als deze kaart verschijnt in een lezing die verband houdt met geld, geeft het aan dat er sprake is van verlies en onvoorziene omstandigheden. Het raadt u sterk aan om voorzichtig te zijn met uw budget.

Enig commentaar op het 13:13 uur?

8 Comments

 • Brenda

  Reply Reply november 3, 2023

  Engelen alsjeblieft help mij bij een volledige transformatie.
  Dit is echt wat ik in mijn leven nodig heb, zodat ik uit het neerwaartse spiraal als een fenix verder door het leven kan gaan.
  In Licht en Liefde,dank u wel.🙏❤️🙏❤️🙏
  Brenda

 • Sheila Van der Valk

  Reply Reply juni 16, 2023

  Dit is precies wat ik nodig heb, een volledige transformatie in mn leven

 • Mie

  Reply Reply oktober 30, 2022

  Ik hoop op een heel snelle ommekeer vanuit die negatieve spiraal en dat happiness en voldoende geld terug op mijn baan mag liggen. Overleven wordt weer leven! Bedankt God, mijn engeltjes en het universum. Als alleenstaande mama kan ik al jullie hulp en positiviteit echt wel gebruiken . Dan voel ik me minder alleen en beschermd ❤️

  • Claudia

   Reply Reply maart 7, 2023

   Heel heel mooi en zooo waar!!! Bedankt lieve engeltjes voor jullie hulp DANK JULLIE WEL 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

 • Debby

  Reply Reply oktober 13, 2022

  Heel mooi dankje wel

 • Gilbert

  Reply Reply mei 23, 2022

  Ik ben dankbaar voor deze informatie. Liefde en licht. Universum en God. En de engelen. 😇✨❤🙏🪐

 • Hilde Rodts

  Reply Reply september 17, 2021

  Dit is echt heel duidelijk nu voor mij! En ik sta daadwerkelijk voor een hele ommekeer, maar dan in positieve zin! Ben hier heel dankbaar voor 🙏

 • Stephan van de Mortel

  Reply Reply februari 11, 2021

  Dank je wel voor deze uitleg.
  Ik kijk belangstellend naar de toekomst.

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00