Dubbel uur 20:20 betekenis

Hier ga je alles te weten komen over het spiegeluur 20:20. We zien vaak dubbele uren in ons leven en deze kunnen ons met een bizar gevoel achterlaten! Dit is volkomen normaal. Het is te wijten aan een synchroniciteit die door ons onderbewustzijn is gesignaleerd, wat een gebied van onze geest is dat fungeert als een kanaal van communicatie. Zelfs als we niet in staat zijn om ons onderbewustzijn te controleren, is het nog steeds mogelijk om de boodschappen die het ons geeft te analyseren.

Om u een zo volledig mogelijke interpretatie te geven gaan we gebruik maken van een studie van de engelen via de werken van Doreen Virtue, evenals een berekening van de numerologische waarde van het uur en het verband met de Tarot. U krijgt dan een totaalbeeld van wat 20:20 betekent. Zo kun je beter begrijpen waarom je dit spiegeluur hebt gezien en hoe je dit teken moet interpreteren.

Als we een spiegeluur zoals 20:20 tegenkomen, willen we vaak meteen weten wat het betekent. Hier krijgt u toegang tot alle informatie die u nodig heeft om de symboliek en de verborgen betekenis achter dit uur beter te kunnen analyseren. Het is net als het tekenen van een kaart van een Tarotstapel, het betekent dat je een boodschap hebt gekregen!


Betekenis van 20:20 met de Beschermengelen

Een interpretatie van 20:20 aan de hand van de werken van Doreen Virtue stelt ons in staat om u een completere betekenis te geven aan dit spiegeluur. Je engel vertelt je dat je niet alles overhaast moet doen. Je hebt liever dat het snel voorbij gaat, maar je moet ook de tijd nemen om af te maken waar je aan begonnen bent, omwille van je geloofwaardigheid.

Je hebt een groot gevoel van nieuwsgierigheid die je in staat stelt om te studeren en te praten over veel verschillende onderwerpen, maar wees voorzichtig om je standpunt niet op iedereen af te dwingen. Als je dat wel doet, riskeer je de mensen in je omgeving te verstikken! Aarzel niet om je beschermengel te vragen je te vullen met wijsheid en nederigheid.

Je moet je concentreren op de weg van de geest, en niet op de weg van het materialisme! Als je vaak het spiegeluur 20:20 ziet, dan komt dat omdat je op dit pad vooruitgang hebt geboekt en je verbinding met je engel of je spirituele gids hebt weten te verbeteren. Daarom hebben ze je dit teken gestuurd als dank voor het feit dat je dichter bij hen bent gekomen.

Maar je beschermengel mag ook het dubbele uur 20:20 als waarschuwing gebruiken! Je kunt een periode van hoogte- en dieptepunten meemaken. Dit kan te maken hebben met liefde, werk of geld. Doe de moeite om te bepalen welk gebied van je leven wordt beïnvloed. Het bericht kan verwijzen naar een onstabiele situatie die tijdelijk is, maar significant genoeg dat je beschermer dit spiegeluur heeft gebruikt om je voor te bereiden.


Angelische interpretatie van het uur 20:20

De beschermengel die overeenkomt met 20:20 is Umabel, wiens invloedsperiode tussen 20:00 en 20:20 ligt. Hij is het symbool van de onafhankelijkheid! Zoals je misschien merkt, heeft hij een directe invloed op 20:20, wat de speciale band laat zien die je met deze engel hebt.

Hij helpt je in het rijk van de esoterie en in de kerkelijke kunsten in het algemeen. Onder zijn leiding krijg je ondersteuning bij de studie en beheersing van astrologie, numerologie en het gebruik van de slinger. Hij helpt je een gezellig persoon te worden die openstaat voor anderen en die behoefte heeft aan hun vrije geest!

Uren: Van 20:00 tot 21:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 20:00 tot 21:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 20:00 tot 21:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 20:00 tot 21:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 20:00 tot 21:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 20:00 tot 21:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 20:00 tot 21:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Wat betekent 20:20 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 20:20 is 40. Dit toont aan dat je een persoon bent met een praktische geest. Je hebt het vermogen om je te concentreren op je doelen, waardoor je heel efficiënt kunt handelen, maar denk er wel over na om er wat tijd aan te besteden. Dit is heel belangrijk!

Dit getal laat ook zien dat je het soms moeilijk vindt om je emoties onder controle te houden. Dit kan je sociale vervulling in de weg staan. Leer jezelf te beheersen in alle situaties of riskeer anders zonder reden te lijden.

Het tweeluik 20:20 en de waarde van 40 kan een obstakel of een beperking symboliseren. Er is ook hetzelfde idee van instabiliteit dat we zagen toen we de engelen bestudeerden. Dit getal gaat over uitdagingen of tijdelijke moeilijkheden die je kunt tegenkomen. Doe je best om ze uit te rijden. Als je vastberaden blijft en de dingen op je eigen speciale manier blijft doen, zul je ze overwinnen!

Dit teken moedigt je ook aan om eerlijk te zijn in je leven. Lieg niet tegen jezelf of riskeer anders tegenslagen in je romantische, professionele of financiële leven. Je moet geen leven van leugens leiden, want de waarheid zal altijd aan het licht komen!


Verbinding tussen 20:20 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 20:20 is het oordeel! Het duidt op een verandering en een nieuw tijdperk en gaat gepaard met een soort van vernieuwing in je leven. Het symboliseert de vrijheid van het lichaam of de geest! Het staat voor een soort verheffing binnen de geestelijke wereld.

In het arrestatiedocument staat dat er in de nabije toekomst zeker verandering in je leven zal komen. Deze Arcanum gaat over wedergeboorte of evolutie! Dit zou kunnen verwijzen naar jouw ideeën, of jouw manier van omgaan met anderen. Als je wacht op positieve veranderingen in je gevoelsleven, dan komen ze eraan!

Als het oordeel in een slechte positie is, geeft dat aan dat je met tegenslagen te maken zult krijgen. Hier is er een gevoel van dingen die in de weg staan! Het brengt factoren aan het licht die je ontwikkeling in de weg staan. Verlies de moed niet en ga door. De storm zal voorbijgaan!

Op een romantisch niveau luidt het oordeel een ontmoeting of een bevredigende relatie in. Doe je best! Er gaan veranderingen in je liefdesleven plaatsvinden en die kunnen snel voorbij gaan!

Op het professionele niveau moet je snel de doelen bereiken die je voor jezelf hebt gesteld, zolang je je onafhankelijkheid maar kunt behouden. Je vindt het moeilijk om met de hiërarchie om te gaan, is dat niet zo?

In geldzaken zal zich een toevallige kans aan je voordoen. Als je problemen hebt met het beheer van je financiën, zullen die snel worden opgelost. Een erfenis of een gokwinst is te verwachten.

Enig commentaar op het 20:20 uur?

9 Comments

 • Claudia Reuten

  Reply Reply februari 13, 2024

  Bedankt voor de mooie boodschap laat maar komen aub 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • Brenda

  Reply Reply juli 12, 2023

  Dank u wel voor de mooie boodschap
  Licht en Liefde.
  Is wat ik wens voor ieder mens 🙏✨️

 • Chertty

  Reply Reply juli 9, 2023

  Dankbaarheid❤️🙏🏾laat positieve komen 💯♥️

 • Sheila Van der Valk

  Reply Reply juli 2, 2023

  Bedankt voor dit bericht, ik ben al bezig proberen mijn leven om te draaien🫶🏼

 • Gilbert vermeulen

  Reply Reply december 11, 2022

  🙏

 • Philip Robert Eggermont

  Reply Reply oktober 28, 2022

  Ik ben dankbaar en nederig voor dit antwoord
  Dank u God

 • Gilbert

  Reply Reply mei 3, 2022

  Ik ben dankbaar voor de informatie. Liefde en licht .🌎🙏❤✨🪐

  • Brenda

   Reply Reply september 5, 2022

   🙏

  • Bormans Josiane

   Reply Reply maart 16, 2023

   Dankbaar omarm ik deze mooie boodschap, en zal rekening houden met de goede raad.
   Laat de positieve ommekeer maar in mijn leven komen.

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00