Dubbel uur 08:08 betekenis

Heb je het spiegeluur 08:08 gezien en wil je weten wat het betekent? Hier geven we u een compleet overzicht van de betekenis van dit dubbele uur. Uw onderbewustzijn heeft nota genomen van deze synchroniciteit en sindsdien heeft u de indruk dat 08:08 een belangrijk teken voor u was, ook al heeft u de betekenis ervan niet helemaal begrepen.

Hier gaan we u de betekenis van het spiegeluur 08:08 tonen aan de hand van verschillende methoden. Een van deze methoden is een interpretatie door de 72 beschermengelen. Je zult dan de boodschap begrijpen die de engelen via dit "tweeling-uur" naar je toe stuurden. Je zult ook de betekenis van het uur ontdekken door middel van de numerologie. De getallen verbergen een geheime betekenis, en alles zal worden onthuld!

Let op! Wat we hier geven zijn interpretaties die gebruik maken van verschillende waarzeggerij-instrumenten. Het is aan u om genoeg tijd te nemen om de gevoelens in u te analyseren voor degenen die het meest relevant lijken. Beschouw deze interpretatie als een instrument dat u zal helpen om de spiegeluren voor uzelf te analyseren.


Betekenis van 08:08 met de Beschermengelen

Hier spreken de engelen over bevrijding. Als je het gevoel hebt dat je op dit moment in een moeilijke periode zit, of als de dingen te ingewikkeld voor je lijken op dit moment, dan ben je eindelijk bevrijd van deze last, vooral in het materiële aspect van je bestaan. Je bent iemand die zich bewust is van zijn of haar verantwoordelijkheden, maar geef je hem of haar echt alles?

De engeleninterpretatie van het spiegeluur 08:08 suggereert dat je moet controleren of je alles doet wat je kunt. Je hebt het potentieel om hoge ambities te bereiken en bergen te verzetten, maar om dat te doen zul je alle middelen die je tot je beschikking hebt moeten gebruiken. U heeft zeker de mogelijkheden, hoewel het u soms aan doorzettingsvermogen ontbreekt.

Hier heb je een uitnodiging ontvangen van de beschermengelen, een uitnodiging om jezelf te verlichten door middel van meditatie. Deze praktijk zal u helpen om een zogenaamde staat van totaal bewustzijn te bereiken. Dit zal je in staat stellen om van je stress en angst af te komen. Door je te concentreren op het huidige moment bevrijd je jezelf van je angsten en bereik je de rust.

Je hebt een groot respect voor de moraal en daar zou je trots op moeten zijn! Je bent een natuurlijke autoriteitsfiguur voor de mensen om je heen. Jij bent degene tot wie mensen zich wenden als ze advies nodig hebben in tijden van ontbering. Maar soms heb je het gevoel dat je je tijd verspilt, want in tegenstelling tot alle anderen volg je altijd de regels...

Betekenis van 08:08 met de Beschermengelen

En deze getallenreeks symboliseert perfectie in balans en harmonie, met een boodschap om je te laten nadenken over de belangrijke rol die eigenliefde speelt in je liefdesrelaties.

08:08 gaat over leren hoe je gezonde, liefdevolle relaties in jezelf kunt creëren, zodat je deze vaardigheden vervolgens kunt overbrengen op het manifesteren van vervulde, respectvolle relaties met anderen.

Zelfliefde als basis

08:08 herinnert je eraan hoe cruciaal het is om zelfliefde te koesteren en er prioriteit aan te geven in je zoektocht naar liefdevolle relaties.

Dit zou niet egoïstisch zijn, maar het koesteren van jezelf moet een van de belangrijkste leidende factoren zijn bij het aangaan en behouden van harmonieuze relaties.

Door zelfliefde groeit iemand in zelfvertrouwen en respect, zodat hij de normen heeft om mee om te gaan in een relatie waarin elk lid een gelijk deel van liefde en respect krijgt.

Balans tussen geven en ontvangen

Dit is duidelijk en tactvol, een herinnering aan het belang van de balans tussen geven en ontvangen in elke liefdevolle relatie.

Het bewaren van deze balans is essentieel om onevenwichtigheden te voorkomen die kunnen leiden tot ontevredenheid of emotionele uitputting.

Je moet de problemen vanuit dit perspectief bekijken, waarbij je geacht wordt de genegenheid, aandacht en steun die van beide kanten moet komen te waarderen.

Banden versterken door communicatie

08:08 Wil ook de essentie van communicatie benadrukken om de band van jullie liefde aan te halen. Open en eerlijke communicatie is het fundament waarop een relatie rust.

Iedere luisteraar wordt aangemoedigd om zich te uiten zonder gevoelens, verlangens en de intentie om conflicten op te lossen achter te houden.

Actief luisteren wordt aangemoedigd tijdens dit uur. Dit zijn de praktijken die groeiende relaties mogelijk maken en bloeien met verbeterde intimiteit door verdieping van verwantschap en wederzijds begrip.


Angelische interpretatie van het uur 08:08

De beschermengel die overeenkomt met 08:08 is Nith-Haiah wiens invloedssfeer zich uitstrekt van 08:00 tot 08:20 uur. Hij symboliseert terughoudendheid en welwillendheid. Hij is de engel die de wijsheid en de intuïtie van de mensen traint. Hij stelt je in staat om meer inzicht te krijgen in het domein van de spiritualiteit en de goddelijke kunsten. Je kunt hem aanroepen om het kwaad te helpen verjagen, of om een vloek te bestrijden.

Hij zal je helpen bij je studie van de beschermengelen en de Kabbala. Door te werken met de energieën die hij je geeft, zul je jezelf een krachtig harnas smeden. Dit zal je in staat stellen om een lichtdrager te worden die je karakteristieke wijsheid verspreidt naar de mensen om je heen. Hij zal je ook helpen om de interpretatie van dromen onder de knie te krijgen.

Uren: Van 08:00 tot 09:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 08:00 tot 09:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 08:00 tot 09:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 08:00 tot 09:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 08:00 tot 09:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 08:00 tot 09:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 08:00 tot 09:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Wat betekent 08:08 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 08:08 is 16, een getal met grote waarde in de geestelijke wereld. Je bent in staat om in jezelf en in anderen te kijken. Je intuïtie en je aanleg voor het mediumschap stellen je in staat om vooruitgang te boeken in de esoterische wereld. Je hebt het potentieel om een groot aantal mensen te helpen als je werkt op gebieden als meditatie en hypnose, maar ook op het gebied van reflexologie en welzijn.

Je ontwikkeling heeft je tot een zelfstandig persoon gemaakt, misschien een beetje te veel. Dit kan leiden tot misverstanden met de mensen om je heen, vooral van de kant van je familie. Je bent soms moeilijk te volgen! Vergeet niet dat niet iedereen zo snel gaat als jij. Je moet jezelf in de schoenen schuiven van de persoon met wie je praat, anders riskeer je ze onderweg te verliezen.

Maar wees voorzichtig! Het spiegeluur 08:08 stuurt je ook een waarschuwing via het nummer 16. Als je niet de weg van de nederigheid bewandelt en eindigt met een te groot ego, riskeer je van het voetstuk te vallen dat je voor jezelf hebt gebouwd! 08:08 kan een teleurstelling of zelfs een eclatante mislukking suggereren als je geen zorgzame houding aanneemt.

Het kan opwindend zijn om superieure vaardigheden te hebben of een voorsprong op anderen, maar je moet je realiseren dat als je bepaalde lijnen in je gedrag overschrijdt je de gevolgen onder ogen moet zien, gevolgen die het risico met zich meebrengen om je daarna nog lang te blijven volgen! Als je deze lijnen al hebt overschreden, en je je op dit moment verbannen voelt, moet je de tijd nemen om je in te checken bij jezelf! Zo kunt u de positieve houding voelen die u kunt aannemen om de situatie te verbeteren.


Verbinding tussen 08:08 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 08:08 is Justice! Deze Arcanum symboliseert het respect voor de wet. Ze belichaamt rechtvaardigheid in de besluitvorming. Ze vertegenwoordigt organisatie en oordeel. Zij is de autoriteit over alles!

De Justitie-kaart is vaak dominant in een lezing. Ze oefent haar beslissingen uit over de andere Arcana. Ze is een teken dat er iets belangrijks zal gebeuren, ongeacht op welk gebied. Ze zal evenwicht en eerlijkheid brengen. Ze ondersteunt mensen die in een administratieve rol werken.

Je kunt het niet hebben over gerechtigheid zonder ook het oordeel te noemen! Als u zich op dit moment zorgen maakt over een rechtszaak, is 08:08 een onwelkome suggestie dat u veroordeeld zult worden. Maar dit kan ook gelden voor uw romantische of professionele leven. U zult voorzichtig moeten zijn met wat u zegt en doet!

In de liefde kan gerechtigheid een dubbele betekenis hebben: een huwelijk of een echtscheiding, afhankelijk van de kaarten die er omheen liggen. In beide gevallen zullen er belangrijke beslissingen moeten worden genomen met betrekking tot uw gevoelsleven.

Op het werk riskeert u te maken te krijgen met advocaten of rechters. Het kan gaan om de ondertekening van een contract, of om de uitspraak van een rechtszaak.

In termen van geld suggereert deze kaart dat de zaken met betrekking tot een testament of een erfenis slecht gaan.

Enig commentaar op het 08:08 uur?

5 Comments

 • Anna

  Reply Reply maart 20, 2023

  Verbondenheid met jezelf is als de bron ervaren en innerlijk weten wat de bedoeling van mij is hier op aarde. De zegeningen en misvattingen aandacht geven om heelheid te leren ervaren.
  Dankjewel. Dankjewel. Dankjewel.

 • saran

  Reply Reply oktober 29, 2022

  ik zegen iedereen met liefde en respect en wens dat iedereen hun antwoorden vind om hun pad te volgen

 • Ina

  Reply Reply oktober 29, 2022

  Grote dank en verbonden heid in liefde

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply september 12, 2022

  Ik ben God en de engelen en het universum, dankbaar voor de informatie. Ik stuur God en de engelen en het universum, onverwaardelijke liefde en licht terug. We zijn allemaal een. Mens ,dier en natuur en het universum. 😇🌗🌟☀️🕊✨🪐🌎❤🙏✌🫂

 • Marian Jellie Roos

  Reply Reply juli 6, 2022

  Thank you all!

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00