Dubbel uur 18:18 betekenis

Je staat op het punt om de betekenis achter de spiegel uur 18:18 te leren! Heb je dit dubbele uur vandaag gezien, of heb je het regelmatig gezien? Ontdek de betekenis en de boodschap achter de synchroniciteit die uw onderbewustzijn in het vizier heeft gekregen.

Hier zullen we een interpretatie van 18:18 met u delen. Hiervoor gebruiken we verschillende hulpmiddelen, zoals de werken van Doreen Virtue, die ons helpen de betekenis van de engelen te begrijpen. We gebruiken echter ook de 22 Arcana van de Tarot, evenals de numerologie die ons in staat stelt om de numerieke waarde van 18:18 te vinden en u de betekenis ervan te geven.

Het is mogelijk dat je je sinds het zien van 18:18 een beetje onevenwichtig hebt gevoeld! Dit is volkomen normaal, want de energieën van het getal 18 kunnen een beetje zenuwslopend zijn! We zullen u meer details geven, aangezien uw romantische, professionele en financiële leven beïnvloed zal worden.


Betekenis van 18:18 met de Beschermengelen

Het zien van dit spiegeluur spreekt boekdelen volgens de werken van Doreen Virtue! Zoals we al eerder zeiden, wordt u op dit moment geconfronteerd met enkele verstoringen. Deze kunnen u af en toe in diepe gedachten brengen. De engelen staan naast je en zullen je helpen om je misvattingen te organiseren, maar je moet nog steeds weten hoe je met hun energieën moet samenwerken.

Je bent in staat om dit te doen, omdat je ongetwijfeld heel bekwaam bent in het rijk van de esoterie. U bent een persoon die bijzonder ontvankelijk is voor zaken die betrekking hebben op magie of rituelen. Je wordt begeleid als je ooit probeert je kennis over het occulte te ontwikkelen.

Maar wees tegelijkertijd voorzichtig. Je bent op dit moment op weg naar spirituele ontwikkeling, maar de weg kent veel kronkels en je zou verleid kunnen worden door iemand wiens enige doel is om je te misleiden.

De engeleninterpretatie van 18:18 vertelt ons ook dat je de lat extreem hoog legt als het gaat om de liefde. Dit kan je teleurstelling brengen en je ervan weerhouden om een relatie volledig tot zijn recht te laten komen. Wees redelijk! Je moet soms de fouten van je partner accepteren. Niemand is perfect!


Angelische interpretatie van het uur 18:18

De beschermengel die overeenkomt met 18:18 is Mebahiah, wiens periode van invloed is tussen 18:00 en 18:20 uur. Hij is het symbool van verlichting en verbeelding. Hij helpt met spirituele vervulling en brengt krachtige begeleiding in de studie van religies en de goddelijke kunsten.

Hij maakt je een rechtvaardig persoon. Moraliteit is een concept dat centraal staat in je bestaan. Hij geeft je het vermogen om je kennis en ideeën te verspreiden in het domein van de spiritualiteit, ver en breed. Je kunt direct tot hem bidden om zijn hulp te vragen, zodat hij vriendelijk zal kijken naar een zwangerschap.

Uren: Van 18:00 tot 19:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 18:00 tot 19:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 18:00 tot 19:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 18:00 tot 19:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 18:00 tot 19:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 18:00 tot 19:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 18:00 tot 19:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Wat betekent 18:18 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 18:18 is 36, wat aantoont dat het humanisme belangrijk voor je is; je komt vrijwillig te hulp aan hen die het nodig hebben. U bent een filantropisch persoon die zeer gewaardeerd wordt door de mensen om u heen, maar wees voorzichtig met diegenen die uw vriendelijkheid zouden misbruiken. Bescherm uzelf!

36 laat ook zien dat je een overweldigende hoeveelheid inspiratie in je hebt. Je verrast regelmatig mensen met je ideeën en je concepten. Je hebt ongetwijfeld een grote hoeveelheid middelen tot je beschikking, maar ook een geluksbrenger! Je creatieve geest doet wonderen in je romantische en professionele leven.

Je bent een heel positief persoon! Een voortdurend optimistische gemoedstoestand helpt je bij de uitdagingen waar je voor staat. Je bent niet bang voor ontberingen! Als je de spiegel uur 18:18 hebt gezien dan kan dit betekenen dat het ding dat je het meest verlangt zichzelf gaat presenteren! Nogmaals, het geluk komt in het spel.

Eindelijk, je hebt een hoog ontwikkeld gevoel voor familie. Je komt graag samen met degenen die dicht bij je staan en bouwt samen met hen. U bent het perfecte rolmodel voor velen. U bent belangrijk en uw leven is van groot belang, let daarom op wat u zegt! Woorden kunnen soms meer pijn doen dan wapens.


Verbinding tussen 18:18 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 18:18 is de Maan! Dit kan angst of twijfel betekenen. Het brengt je terug naar je vroegere leven, wat een bron van angst kan zijn. Het helpt je om de spirituele kant van je leven te ontwikkelen, en begeleidt je zowel in je creativiteit als in de interpretatie van dromen.

De interpretatie van de maan is complex. Alles hangt af van zijn positie. Als het goed is, brengt de Maan je positieve momenten uit je verleden. Het vertegenwoordigt de familie en het huis. Het verwijst ook naar de creativiteit. De nacht vertegenwoordigt je verbeelding die je innovatieve ideeën kan brengen.

Als de Maan in een lezing in een slechte positie is, suggereert het twijfels en angst, of zelfs een diepe droefheid. Het kan een symbool van misleiding zijn, of het einde van een romantische relatie. Het is een waarschuwing dat als je te veel in je verbeelding leeft, je het risico loopt om tegen jezelf te liegen, wat een negatieve invloed zal hebben op je leven.

Romantisch gezien kan de maan twee betekenissen hebben. De eerste is passiviteit en inactiviteit. De tweede is een sterke smaak voor romantiek en het bouwen van een huis.

Op het professionele vlak ben je goed op weg! Niemand kan zulke ideeën hebben als jij!

In zaken die met geld te maken hebben, is er een soort van instabiliteit in het spel. Je moet de tijd en ruimte nemen die je nodig hebt om een completer beeld te krijgen van je situatie.

Enig commentaar op het 18:18 uur?

4 Comments

 • Nick

  Reply Reply april 11, 2023

  ✨️👌

 • Medium Gabriella

  Reply Reply maart 13, 2023

  Weer een Geweldig inzicht en advies, voor mijn zielenpad. om zo mijn ziel in wijsheid te laten groeien.

 • Marjolein Huizink

  Reply Reply oktober 22, 2022

  Wauwwww, zeer herkenbare informatie op het juiste moment 🍀🙏🏻

 • GILBERT Janssens

  Reply Reply april 26, 2022

  Ik ben dankbaar voor deze informatie. Ik geef iedereen op deze wereld onverwaardelijke liefde. Voor mens dier en natuur en het universum. ❤🌎✌🪐✨🙏

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00