Dubbel uur 00:00 betekenis

Je onderbewustzijn heeft je ogen op de klok laten landen, en je hebt gezien dat de tijd 00:00 uur is! Het is heel redelijk om je af te vragen of dit een teken was. Het antwoord is ja! Het is een teken dat naar u gestuurd zou kunnen zijn door de engelen of door een spirituele gids, of zelfs door uzelf als u op dit moment in een periode van intense zelfreflectie bent.

We zijn in staat om een volledige interpretatie van het uur 00:00 te geven met de hulp van de 72 beschermengelen. U krijgt dan toegang tot de verborgen betekenis achter dit teken dat door de engelenwereld naar u is gestuurd. U zult ook de namen leren van de aartsengelen die invloed hebben op dit uur, evenals de dagen van de week waarop het mogelijk is om hun hulp in te roepen.

U krijgt ook de betekenis van 00:00 uur in de numerologie. Een studie van de getallen geeft ons veel informatie over wat we tijdens ons leven kunnen tegenkomen. "0" is een krachtig getal dat connecties heeft met het heilige. Het vertegenwoordigt het begin en het einde. 00:00 is dus een dubbel uur dat ook uit alle andere uren bestaat.


Betekenis van 00:00 met de Beschermengelen

De engelen laten je zien dat je aan het einde van een cyclus staat, een einde dat een wedergeboorte inluidt. Je gaat een nieuwe fase in je leven ervaren, vooral op spiritueel vlak. De engelen zullen je helpen bij je studie van teksten of documenten die betrekking hebben op het heilige en op de goddelijke kunsten. U gaat een belangrijk ontwaken ervaren, of misschien zelfs een openbaring!

Je moet meditatie beoefenen op welke manier dan ook, terwijl je werkt met de verschillende energieën van de 72 engelen. Dit zal u in staat stellen om uw interne dialoog, die soms overweldigend kan zijn, te controleren. Als je een stap verder gaat, kun je zelfs een staat van mentale rust bereiken.

Het uur 00:00 vertelt u dat er grote krachten om u heen aan het werk zijn. Op dit moment heb je het gevoel dat het moeilijk is om bepaalde aspecten van je leven onder controle te houden, maar dit zal niet eeuwig duren. Tenslotte zul je de energieën die zich helaas niet altijd op een positieve manier manifesteren onder controle moeten houden. Als u niet in staat bent om dit te doen, vraag dan de engelen om hulp en zij zullen u de bescherming bieden die u nodig heeft om de slechte geesten om u heen onder ogen te zien.

Dit dubbele uur probeert je ook te waarschuwen dat je misschien te maken krijgt met iemand die je dierbaar is en niet meer beschikbaar is. Het benadrukt ook een soort van opoffering. Accepteer niet alles wat je gevraagd of aangeboden wordt, vooral niet als dat in je eigen nadeel is. Je moet anderen helpen, daar is geen twijfel over mogelijk, maar denk ook aan je eigen behoeften!

Betekenis van 00:00 met de Beschermengelen

Het overschrijden van 00:00, of "dubbele middernacht", symboliseert een uitnodiging tot diepe introspectie over de liefde.

Dit moment wordt gezien als een teken om te pauzeren, na te denken over je liefdesleven en je open te stellen voor de talloze mogelijkheden die in het verschiet liggen.

Het moedigt je aan om te mediteren over je reis in de liefde en wenkt je hart om open te staan voor hoop en verwachting terwijl je verschillende paden verkent.

Vernieuwing en oneindige mogelijkheden

00:00 staat als een baken van vernieuwing en biedt een horizon van eindeloze mogelijkheden op het gebied van liefde.

Dit moment nodigt je uit om de manier waarop je relaties ervaart opnieuw te bekijken en op te frissen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vlam of je huidige relatie nieuw leven wilt inblazen, 00:00 moedigt je aan om je hart en geest open te stellen voor nieuwe vormen van genegenheid en geeft hoop op een toekomst waarin alles mogelijk is.

Diepe reflectie en introspectie

00:00 leidt je naar diepe introspectie en reflectie op je ware verlangens en ambities in de liefde.

Dit waardevolle moment stelt je in staat om contact te maken met je innerlijke zelf, te bepalen wat je echt zoekt in een relatie en de veranderingen te erkennen die nodig zijn om je sentimentele doelen te bereiken.

Neem deze tijd om na te denken over je emoties, waarden en lessen uit eerdere ervaringen.

Manifestatie van gewenste liefde

00:00 onderstreept het belang van het duidelijk definiëren van je intenties en het gebruik van positieve visualisatie om de liefde die je wenst aan te trekken.

Concentreer je op je diepste aspiraties binnen je liefdesrelaties, stel je voor dat ze werkelijkheid worden in je leven en handel met de volste overtuiging dat het universum met je samenwerkt om ze werkelijkheid te laten worden.

Nu is de perfecte tijd om je liefdesverwachtingen te schetsen en erop te vertrouwen dat ze worden vervuld.


Angelische interpretatie van het uur 00:00

De beschermengel die overeenkomt met 00:00 uur is Mumiah, wiens invloedssfeer zich uitstrekt van 23:40 tot 00:00 uur. Hij vertegenwoordigt de onthulling van informatie en brengt helderheid van geest. Hij geeft je kennis van de heilige wereld. Hij straalt zijn aura op je af om je te helpen je te onderscheiden in de wereld.

Mumia is de 72ste engel en is dus de laatste, maar met hem komt de wedergeboorte en het potentieel voor een nieuwe cyclus van de schepping te beginnen. Hij staat je een hogere inwijding toe in het rijk van de goddelijke kunsten. Hij is ook van kostbare hulp bij het ondersteunen van degenen die dicht bij de dood staan.

Uren: Van 00:00 tot 01:00 – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 00:00 tot 01:00 – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 00:00 tot 01:00 – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 00:00 tot 01:00 – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 00:00 tot 01:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 00:00 tot 01:00 – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 00:00 tot 01:00 – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Wat betekent 00:00 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 00:00 is 0, wat zowel een cijfer als een getal is. Het is 3 keer gebruikt in de numerieke systemen van oude beschavingen. Het brengt je dus terug naar een soort van beginpunt. Het is hier dat we de symboliek van het heilige kunnen vinden, want alles begint bij het getal 0; het is een representatie van de kosmos, van de schepping, en van het einde.

Je zou al snel een belangrijke behoefte aan verandering in jezelf moeten voelen! Je gaat verder op paden die je op dit moment nog niet kent, maar je zult eerst een serieuze zelfreflectie moeten maken. Als we alles willen veranderen, moeten we onszelf de middelen geven om dat te doen!

Op het romantische vlak ga je een prachtige ontmoeting hebben. De persoon die echt goed voor je is, ligt om de hoek! Als jullie al met z'n tweeën zijn, dan krijgt jullie relatie een nieuw elan. Je zult in staat zijn om de kleine dagelijkse conflicten te beheren, waardoor je je kunt concentreren op je eigen voldoening en die van je partner.

De betekenis van 00:00 in de numerologie laat zien dat je echt alle kaarten in handen hebt om te slagen in alles wat je doet. De enige echte vijand die in de weg kan staan ben jij! Laat je niet in de val lopen door je gedachten te beperken. Stel jezelf open voor een wereld van mogelijkheden en creëer een kans voor jou en de mensen om je heen!

Enig commentaar op het 00:00 uur?

17 Comments

 • Jo

  Reply Reply april 30, 2024

  Dank voor het delen van deze mooie en frequentie verhogende woorden♡♡♡

 • Mercedes

  Reply Reply april 21, 2024

  Nu voor de zoveelste keer (4) gezien.

  Wat een boodschap, en voel verstopt.

  Herlezen en herlezen totdat het beklijfd ….

  Ik voel intens verstopt… helaas. Kan er nog niet bijkomen.

  Ik blijf in goddelijke lijn !
  Dank u wel voor dit bericht !

 • Sheila Van der Valk

  Reply Reply april 28, 2023

  Wauw, dit had ik ff nodig❤️100% accuraat op mijn levensweg

 • Inge

  Reply Reply december 13, 2022

  Ik hoop iemand mijn vraag kan beantwoorden: mijn zoon is op 00.00 uur ( vrijdag ) geboren . Wat is hier de betekenis van

  • Dennis

   Reply Reply februari 5, 2023

   Antwoorden komen met tijd.
   Het feit dat je de vraag al stelt betekent dat je open staat voor de antwoorden.
   Kennis komt als je klaar voor bent.
   Heb een hele fijne dag
   Dennis

 • Gabriella

  Reply Reply oktober 12, 2022

  Heerlijk, om zo jouw nieuwe dag te starten, met z’n geweldige positivemindset fantastisch. Namaste 👌💯🎁🙏❤️🕉

  • Hélène

   Reply Reply maart 31, 2023

   Prachtige bevestiging van mijn inwendige wereld en huidige situatie 🙏🏻🍀❤️✨️

 • Anita

  Reply Reply oktober 9, 2022

  De zoon God moet het zijn.
  En begrijpen valt niet vallen.
  Anita

 • Jackiej

  Reply Reply mei 18, 2022

  I’m longing for this new bevinding 😉

 • Jaimie

  Reply Reply februari 3, 2022

  Klopt helemaal ben dankbaar voor dit bericht 🙏

 • Stephan van de Mortel

  Reply Reply januari 23, 2022

  Dank je wel voor dit bericht.
  Geeft een geweldige steun in de rug.

  • Berto

   Reply Reply april 2, 2024

   Dit resoneert met mijn gevoelens en de tijd die momenteel daar in mee speeld.
   Ik ben benieuwd wie om de hoek komt kijken…😃🤫

 • Jo

  Reply Reply januari 17, 2021

  Wow ik zag het letterlijk 00:00 worden en zei tegen mezelf dit is een nieuw begin.

  • Gilber Janssens

   Reply Reply mei 20, 2022

   Ik ben dankbaar voor de informatie. Liefde en licht ❤✨🪐🙏

 • Thibeau

  Reply Reply december 11, 2020

  Dankje voor deze message alles loopt syncroon ik ben dankbaar voor alles in mijn leven.
  Ps : als je dit leest weet dat je er nooit alleen voor staat 🙏

  • Sharon

   Reply Reply januari 28, 2021

   Mooie geruststellende woorden van waarheid, bedankt Thibeau✨💟✨🙏

   • Anita

    Reply Reply oktober 9, 2022

    Dank voor dit pratchtige nummer .
    Dankbaar voor een nieuw begin.
    Ik doe mijn best samen met de engelen 😇 de kosmos het universum, mijn beschermengelen, God, Jezus Christus de zoon van goed en vele engelen 😇
    Daarom vind ik deze Citaat zo mooi : “Alles is energie, en dat is alles wat er te begrijpen vallen het leven.
    Stem jezelf af op de frequentie van de realiteit zal zich manifesteren het kan niet anders ”

    En wat ik elke dag tegen mijzelf zeg.
    Waarnodig kan ik mijzelf laten gelden, loslaten of toe zien.
    Fijne Volle Maan morgen allemaal . 🌑
    🙏

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00