Dubbel uur 07:07 betekenis

Hier kunt u de aard van het bericht leren dat het spiegeluur 07:07 naar u heeft gestuurd. Dit is iets wat je onderbewustzijn als belangrijk heeft gemarkeerd, dus het is redelijk dat je precies zou willen weten wat het betekent. Als u vaak getuige bent geweest van een synchroniciteit in de vorm van het uur 07:07 dan heeft uw geest zeker wat informatie die het graag met u zou willen delen!

07:07 heeft een sterke symboliek, en het getal "7" is aanwezig in alle grote religies, of dat nu in de zeven hemelen van de Islam is, of in het aantal dagen dat nodig is voor de schepping zoals aangegeven in Genesis van het Oude Testament. Het is ook een gemeenschappelijke schakel in de basis van het Joodse en christelijke geloof, want de 7e dag is een dag van rust en contemplatie over de goddelijkheid van de schepping.

Het is daarom volkomen normaal om het spiegeluur 07:07 als een beetje vreemd te zien. Hier gaan we u met behulp van de beschermengelen, maar ook met behulp van de numerologie en de Tarot, de betekenis van dit uur geven. Voel je vrij om je indrukken met ons te delen in de commentaren.


Betekenis van 07:07 met de Beschermengelen

Het lijkt erop dat je een soort van ontwaken gaat krijgen! Je hebt een lange tijd verschillende gebieden geanalyseerd en bestudeerd, zoals ecologie, technologie, spiritualiteit, politiek, de economie, enz. Je gaat een soort van openbaring hebben. Je bent nu in staat om te begrijpen dat alles een intrinsiek verband heeft. Dit zal u helpen om de wereld te zien zoals die werkelijk is!

U gaat een verschuiving ervaren in uw vermogen om de gebeurtenissen in uw leven te begrijpen, wat u enorm zal helpen! Uw ontwaken aan de spirituele wereld zal u nu toegang geven tot facetten van uw persoonlijkheid die u nooit gedacht had te bestaan. Er vindt een innerlijke transformatie plaats, kun je dat nu al voelen?

De beschermengelen vertellen je dat je succes zult hebben als je een partnerschap of samenwerking ontwikkelt met mensen die je op hetzelfde pad als jij vindt. Je hebt een enorme hoeveelheid ideeën en je kunt ze volledig tot uitdrukking brengen. Je kunt voelen dat er iets gebeurt zonder dat je het kunt uitleggen, en je moet innovatieve oplossingen brengen op alle gebieden van je leven!

Het spiegeluur 07:07 is een positieve bevestiging namens de engelen; zij geloven dat je op dit moment het juiste pad volgt! Ze staan naast je om te helpen bij je spirituele ontwikkeling. Je hebt waarschijnlijk dat kleine stemmetje in je gehoord dat je vertrouwen en motivatie geeft. Je moet het zonder aarzeling volgen!


Angelische interpretatie van het uur 07:07

De beschermengel die overeenkomt met 07:07 is Yeiayel, wiens invloedssfeer zich uitstrekt van 07:00 tot 07:20 uur. Hij symboliseert Eer en Prestige! Hij is als een geluksbrenger. Hij brengt je geluk en begeleidt je bij het overwinnen van de uitdagingen van het leven.

Hij is een krachtige spirituele gids die kennis deelt over de verschillende vlakken van het bestaan. Hij helpt u glorie en erkenning te verkrijgen; hij verandert u in een charismatische leider die weet hoe u uw ideeën met een zachte aanraking kunt overbrengen. Hij leert je om wederzijdse steun en solidariteit met anderen te cultiveren. Als je van plan bent om onderzoek te doen, zul je een aantal fantastische ontdekkingen doen.

Uren: Van 07:00 tot 08:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 07:00 tot 08:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 07:00 tot 08:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 07:00 tot 08:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 07:00 tot 08:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 07:00 tot 08:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 07:00 tot 08:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Wat betekent 07:07 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 07:07 is 14, wat erg veelzeggend is! Dit getal laat zien dat je een groot gevoel van nieuwsgierigheid koestert. Je verkent alle onderwerpen en je geniet van je geest. Je bent je bewust van je intellectuele capaciteiten; dit stelt je in staat om doelen te bereiken die voor vele anderen onbereikbaar lijken.

Je beheert je leven op de best mogelijke manier en dit geeft je een immense vrijheid. U bent een vastberaden persoon die weet wat hij of zij wil, en uw succes zal tellen! Dit kan soms leiden tot jaloezie bij anderen. Let op dat je niet te veel zegt als je je succes met anderen deelt. Zo vermijd je slechte reacties.

Het getal 14 laat zien dat je op zoek bent naar evenwicht. Dit verklaart waarom je dorst hebt naar informatie over zoveel onderwerpen. Maar je moet wel ijverig en geconcentreerd zijn, anders riskeer je alles te verliezen. Er zijn vele wegen te verkennen, maar denk hier eens over na: Als we jong zijn, rennen we, omdat we alles willen onderzoeken wat we kunnen. Als we ouder worden, lopen we, omdat we de juiste weg hebben geleerd!

Je hebt grote communicatieve vaardigheden en je vermogen om je in het openbaar uit te drukken kan wonderen doen! Je kunt je zeker voorstellen dat je een carrière hebt waarin je jezelf naar voren moet brengen en je bent in staat om veel verantwoordelijkheid te dragen. Je bent niet bang om een project te leiden, en het leiden van een team is waar je voor gemaakt bent!


Verbinding tussen 07:07 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 07:07 is de Chariot. Deze Arcanum geeft aan dat u veel geluk zult hebben! Het begeleidt u naar succes en prestatie. Het kan ook een teken zijn van een reis of van een verhuizing. Maak je klaar om van locatie te veranderen!

De Chariot is een zeer positieve kaart. Er komen zeker veranderingen in je leven, maar de goede soort! Je gaat succes ontmoeten in je liefdesleven, je werkleven en je financiële leven. Het is alsof je naar de toekomst wordt geklopt en er is geen tijd om na te denken over de fouten uit het verleden. Je gaat een fenomenaal succes tegemoet! Maar zoals je zou hebben geraden, is dit slechts het eerste deel van de boodschap van het spiegeluur 07:07.

Elke kaart moet ook altijd negatief worden geïnterpreteerd. Wanneer de Chariot in een slechte positie in uw lezing naar voren komt, duidt dit op een belangrijke beslissing. U zult de juiste weg moeten kiezen, en er is geen ruimte voor vergissingen!

Een romantische interpretatie van de Chariot geeft aan dat je één of meerdere zaken gaat hebben. Een reis kan het begin zijn van een prachtig liefdesverhaal. In uw werk verwijst de kaart naar vooruitgang en promotie. Je gaat de doelen die je jezelf stelt overtreffen. In financiële zaken zul je nooit meer geld willen hebben!

Enig commentaar op het 07:07 uur?

8 Comments

 • Ann

  Reply Reply september 4, 2023

  Fijne boodschappen altijd om over na te denken en proberen toe te passen in ons dagelijks leven dankjewel😘😘

 • Lutgarde

  Reply Reply augustus 29, 2023

  Prachtig begin van de dag. Ja ik ga er voor, dank je wel

 • Kristel

  Reply Reply augustus 28, 2023

  Hmm bijzonder zag ik vandaag weer 07:07

 • Kristel

  Reply Reply juni 29, 2023

  Prachtig bericht, fijn om zo 07:07 te ontdekken. Dankbaar 🙏🏽

 • Hélène

  Reply Reply april 25, 2023

  Wauw, dankbaar voor deze bevestigingen! 🙏🏻❣️🍀✨️

 • Gilbert

  Reply Reply maart 15, 2023

  Ik ben dankbaar voor de informatie, liefde en licht ❤🌎✨

 • Ann

  Reply Reply december 16, 2022

  Wauw dat beloofd deze informatie is oneindig onbegrensd er valt nog zoveel te leren 👍💚dankjewel

 • Felicia

  Reply Reply november 24, 2022

  Yes !!!!

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00