Dubbel uur 17:17 betekenis

Heb je het spiegeluur 17:17 gezien en wil je weten wat dit dubbele spiegeluur betekent? Hier geven we u alle informatie die u nodig heeft om het uur 17:17 te interpreteren met behulp van verschillende hulpmiddelen.

Om te beginnen krijgt u een volledige interpretatie van het spiegeluur met behulp van de engelen. De engelenleer stelt ons in staat om de spiegeluren te analyseren. Dit zal u helpen om de engelachtige boodschap te vertalen die naar uw onderbewustzijn werd gestuurd. U zult ook leren wat 17:17 betekent in de numerologie en de Tarot.

Als we dit soort fenomeen van synchroniciteit zien, kan het ons een serieuze vraag stellen. Hier krijgt u de gelegenheid om de betekenis van het teken dat naar u wordt gestuurd beter te begrijpen. Als u een bepaalde ervaring heeft met het uur 17:17, dan kunt u die in de commentaren met ons delen.


Betekenis van 17:17 met de Beschermengelen

Wanneer je beschermengel met behulp van het spiegeluur 17:17 met je communiceert, stuurt hij je een belangrijke boodschap. Je gaat veel geluk hebben! Niet alleen dit, maar het lot zal u een helpende hand bieden die u zal ondersteunen bij het beheren of verbeteren van uw huidige situatie, of het nu romantisch of professioneel is.

U houdt van uitdagingen en alles wijst erop dat u de wilskracht heeft om de doelen die u zich gesteld heeft te bereiken of te overtreffen. Maar je moet nederig blijven als je over jezelf praat. Als je dat niet doet, riskeert je ego je problemen te bezorgen en je te isoleren van andere mensen.

Je gaat originele ideeën hebben die je in staat stellen om jezelf te laten gelden. Het valt niet te ontkennen dat u een grote hoeveelheid creativiteit bezit en dat het potentieel van uw verbeelding onbegrensd is! Een van uw sterke punten is dat u nooit bent waar mensen verwachten. U heeft vaak een voorsprong die u in staat stelt om boven de menigte uit te stijgen.

Maar zorg ervoor dat je niet altijd met je hoofd in de wolken leeft, anders riskeer je te verdrinken in illusies en leugens. Je hebt een gave om de waarheid te verfraaien met je eigen levenservaringen, maar je doet dit soms een beetje te veel, waardoor je je geloofwaardigheid kan verliezen.


Angelische interpretatie van het uur 17:17

De beschermengel die overeenkomt met 17:17 is Imamia, wiens periode van invloed is tussen 17:00 en 17:20 uur. Hij is het symbool van beschermheerschap en eer! Hij geeft je respect voor je tegenstanders en leert je ze niet te onderschatten.

Deze engel is een krachtige beschermer voor mensen die gevangen zitten, maar ook voor mensen die reizen. Hij vult je met positieve energie die je in staat stelt je grenzen te overschrijden. Als je tot hem bidt, zal hij je de moed geven om elke moeilijke situatie aan te pakken.

Uren: Van 17:00 tot 18:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 17:00 tot 18:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 17:00 tot 18:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 17:00 tot 18:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Uren: Van 17:00 tot 18:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 17:00 tot 18:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 17:00 tot 18:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Wat betekent 17:17 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 17:17 is 34, een getal dat je aanmoedigt om naar binnen te kijken. Dit houdt in dat je jezelf de tijd geeft die nodig is om jezelf beter te begrijpen. Dit is van het grootste belang als je je geestelijk wilt ontwikkelen. De weg naar volledige bewustwording vereist dat je de zaken binnen je verleden en toekomst loslaat. Het is alleen het huidige moment en wat het je brengt dat telt.

Als je je dit realiseert, zul je in staat zijn om je creatieve kant te ontwikkelen en je verbeelding te voeden. Meditatie zal nieuwe concepten vorm geven en je helpen je artistieke talenten te ontwikkelen.

Ook in het domein van de spiritualiteit zal het je makkelijker worden gemaakt. Je hebt het vermogen om dingen te analyseren die je in staat stellen om vele gebieden van de goddelijke kunsten te bestuderen, zoals astrologie en cartomantie, maar het is in het mesmerisme dat je het snelst zult ontwikkelen.

Als alles positief is in het spirituele aspect van je leven, dan is dit minder duidelijk aan de materiële kant. Je gaat wat moeilijkheden ondervinden. Ze zullen vluchtig zijn, maar je moet een taaie huid houden. Je zult je gevangen voelen, maar je zult erin slagen om deze uitdagingen te overwinnen.


Verbinding tussen 17:17 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 17:17 is de Ster! Deze kaart symboliseert bescherming en vriendelijkheid. Met haar is hoop mogelijk, en je toekomst ziet er positief uit. In de liefde suggereert ze verleiding en tederheid. Ze vertegenwoordigt een soort harmonie in jullie relaties.

Als dit Arcanum in uw lezing verschijnt, geeft het u een of andere vorm van verlichting. Het laat u zien dat de gang van zaken in uw voordeel zal omslaan. Ze vertegenwoordigt de gelukkige ster die waakt over uw relatie of uw professionele inspanningen. Ze benadrukt het creatieve aspect van uw leven, evenals uw vermogen om gezonde relaties te vormen met de mensen om u heen.

Over het algemeen is dit een positieve kaart, maar het kan betekenen dat je te veel naar binnen gericht bent en dat je vertrouwen in jezelf anderen de indruk kan geven dat je je superieur aan hen voelt.

In de liefde, de Ster suggereert de vervulling van je emotionele leven. Je relatie zal stabiel zijn en gevuld met sterke gevoelens. Je zal erin slagen om geweldige dingen te creëren met je partner!

Op professioneel niveau moet je de bescherming krijgen van iemand in een hoge positie die je zal helpen om je sneller te ontwikkelen. Succes is op komst!

Dit zal een positieve rol spelen in uw financiële zekerheid. U krijgt eindelijk de veiligheid en ondersteuning die u nodig heeft om te ontsnappen aan de problemen waar u momenteel mee te maken heeft.

Enig commentaar op het 17:17 uur?

2 Comments

 • Esther de lange

  Reply Reply juni 23, 2021

  Ik zag net 17:17 op de klok. Ik lees de betekenis en lees dat 17:17 aande tarotkaar de ster verbonden is.
  Laat ik tarotkaart de ster net op mijn tafel hebben liggen..
  Die had ik van de week al getrokken bij een vraag wat ik stelde.
  Dus dat 17:17 verbonden is aan de tarotkaart die ik al op tafel heb liggen, is een sein van boven lijkt het wel. Mijn naam Esther, betekent trouwens ook ster.. vreemd toeval of toch niet

 • Danielle Steketee

  Reply Reply oktober 5, 2021

  Ik lees dit zojuist en zoveel dat klopt.
  Ik heb een kaartje voor me laten trekken , op een spirituele groep en dat was ook precies de ster. Mooi!!

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00