Dubbel Uur

Kies een van de 24 spiegeluren

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00

Hier is een overzicht van alle spiegeluren van 01:01 tot 00:00 uur. Hier kunt u de betekenis leren van alle "tweeling" of dubbele uren die u ziet als u naar de tijd kijkt in een digitaal formaat op uw telefoon of op een ander digitaal apparaat.

Om alle informatie over spiegeluren zoals 09:09, 15:15 en 20:20 te krijgen, klikt u gewoon op de knop met het uur dat u wilt. U hebt dan onmiddellijk toegang tot de betekenis ervan.

Spiegeluren zijn een manier voor ons onderbewustzijn om berichten te ontvangen. Er zijn veel verschillende interpretaties mogelijk van hun betekenis. Als u regelmatig spiegeluren tegenkomt, kan dat betekenen:

Uw onderbewustzijn is op zoek naar antwoorden. Je beschermengel wil je ergens voor waarschuwen. Iemand denkt op dit moment positief of negatief over u. Een boze geest heeft contact met u gemaakt.

Het kan moeilijk zijn om de betekenis en de betekenis van een 11:11 die je overal heeft gevolgd, uit te werken en echt te begrijpen. Hier zullen wij u helpen om het fenomeen van de synchroniciteit beter te begrijpen en uiteindelijk de betekenis te leren van dit uur dat u elke dag ziet!

Om u een betrouwbare interpretatie van de spiegeluren te geven gebruiken we verschillende hulpmiddelen die gebruikt worden in de kunst van de waarzeggerij, waaronder beschermengelen, numerologie en de Tarot van Marseille. We kunnen u dan een volledige en nauwkeurige betekenis geven van de spiegeluren vanuit verschillende perspectieven.

Omgekeerd Uur

Omgekeerde spiegeluren van de 01:10, 02:20, 03:30... type, we hebben ook een betekenis met de engelen.

Betekenis

Driedubbel Uur

Spiegeluren verdrievoudigd, type 02:22, 03:33 of 04:44. Hier is de betekenis van deze drievoudige gespiegelde uren

Betekenis

Betekenis van spiegeluren met de beschermengelen

Angelologie stelt ons in staat om de methoden die beschermengelen gebruiken om te communiceren beter te begrijpen. Na bestudering van de werken van Doreen Virtue zoals "Angel Numbers 101" en "Messages from your Angels", zijn we in staat om u een grondige interpretatie van de boodschap van de engelen te geven.

De spiegeluren staan hier voor een synchroniciteit met de engelenwereld, een teken namens je engel die hier optreedt als je beschermende spirituele gids. De communicatie met de engelen verloopt via verschillende tekens, zoals het zien van een veer, een vlinder of de dubbele spiegeluren die we hier bekijken.

Het is een manier voor hen om zich aan u bekend te maken, of om u een antwoord te geven. Sommige mensen worden zelfs voortdurend begeleid door hun engel op deze manier. Ze zien heel vaak spiegeluren, maar ook driedubbele en omgekeerde uren.

Er zijn 72 beschermengelen en de studie van Kabbala geeft ons kennis van de 72 namen van God. Je kunt de naam van je beschermengel te weten komen door je geboortedatum te gebruiken. Er is elke 5 dagen een andere. De eerste heet Vehuiah en de 72e heet Mumiah.

Betekenis van spiegeluren in de Numerologie

Als je over een van de 24 spiegeluren komt, kan dat tot veel verschillende interpretaties leiden. Het kan een boodschap zijn van een beschermengel zoals we die hebben gezien, maar het kan ook worden geïnterpreteerd door middel van numerologie.

De spiegeluren zijn een verzameling van getallen tussen 0 en 9 die identiek zijn in het aantal uren en minuten. Het is vaak ons onderbewustzijn dat in staat is om de boodschap van deze synchroniciteit vast te leggen. De getallen hebben een betekenis en we gaan u een interpretatie geven van elk van deze spiegeluren met behulp van de numerologie.

Een analyse van de spiegeluren door middel van numerologie laat ons toe om de boodschap te interpreteren die de tijd u probeert te sturen door de dubbele spiegeluren die u om u heen ziet.

Betekenis van de spiegeluren in de Tarot van Marseille

Voor alle spiegeluren vindt u ook een verbinding met een van de grote arcana's van de Tarot van Marseille. Dit geeft u een nauwkeurige boodschap met de steun van de meest populaire vorm van kaartfortuinen.

U krijgt een compleet overzicht van het arcanum, inclusief de positieve en negatieve symboliek, en een samenvatting die u informatie geeft over uw toekomst op het gebied van liefde, werk en geld.

Kaartlezen wordt veel gebruikt in online waarzeggerij, en een Tarotlezing is inderdaad praktisch als u een sessie op afstand doet. Als u meer informatie nodig heeft over uw toekomst, aarzel dan niet om gebruik te maken van onze "instant readings".

Een waarzegster zal een volledige lezing van de Tarot van Marseille doen via webchat, die u zal helpen om op elk moment een antwoord te vinden op uw twijfels en vragen.

Liefde is delen