Dubbel uur 22:22 betekenis

Dit is de volledige betekenis van het spiegeluur 22:22. Ontdek wat dit dubbele uur nu betekent en de boodschap die het naar je onderbewustzijn probeert te sturen. We zullen je een onmiddellijke interpretatie geven van dit uur dat bestaat uit twee "22's" met behulp van de 72 beschermengelen, de numerologie, en de 22 Major Arcana van de Tarot.

Zie je, het dubbele uur 22:22 is zwaar van betekenis. Inderdaad, het getal 22 is een van de krachtigste getallen, en is ook een van de meestergetallen zoals 11, 33, enz. Hier leer je de naam van de engel die invloed heeft op dit uur en de betekenis van 22:22 met behulp van een analyse door middel van de numerologie.

Het bestuderen van de Kabbala vertelt ons dat de levensboom bestaat uit de 10 sefirot die met elkaar verbonden zijn door 22 paden. Het zien van dit spiegeluur geeft aan dat je gevoelig bent voor de collectieve energieën van de schepping en dat er grote dingen op je wachten als je leert hoe je er gebruik van kunt maken.


Betekenis van 22:22 met de Beschermengelen

Een interpretatie van 22:22 met de beschermengelen laat zien dat je geweldige dingen gaat doen! Je hebt het nodige geduld en de nodige nederigheid, maar op dit moment ontbreekt het je aan erkenning. Je doorzettingsvermogen zal je in staat stellen om een echt rolmodel te worden in je vakgebied. Je gaat respect afdwingen door je vastberadenheid en je sterke werklust.

Het valt niet te ontkennen dat je een echt gevoel van doelgerichtheid hebt! Of het nu in je werk is of in je gezinsleven, je komt altijd je verplichtingen na, maar de engel vertelt je dat je de mensen om je heen ook hun ideeën moet laten uitdrukken! Je hebt de neiging om te denken dat je alles zelf kunt doen, maar dit kan je op den duur verslijten.

De boodschap hier is duidelijk: als je het uur 22:22 hebt gezien, dan is dit een bevestiging dat je geest op volle kracht werkt. Het onderbewustzijn werkt zonder dat wij het willen, het wordt gevoed door je bewuste geest en je ervaringen. Dit verklaart waarom je vaak nieuwe ideeën hebt! Je engel vult je met creatieve energieën die je in je leven ontwikkelt zonder het te beseffen.

Je zou in staat zijn om je helemaal te geven aan een carrière in de politiek omdat je altijd met je voeten op de grond staat en je instellingen respecteert. Je bent een eindeloze bron van nieuwe ideeën, dit zal zoveel makkelijker voor je zijn als je in staat bent om dit idee te gebruiken om het leven van anderen te verbeteren.


Angelische interpretatie van het uur 22:22

De beschermengel die overeenkomt met 22:22 is Habuhiah, wiens invloedssfeer tussen 22:20 en 22:40 ligt. Hij is het symbool van vruchtbaarheid en gezondheid! Deze beschermengel brengt je een schat aan ideeën en een goede terugverdientijd. Hij is ook bij je als je probeert een kind te verwekken.

Hij kan je een goede gezondheid brengen en is in staat om de pijnen van het lichaam en de ziel te genezen. Dankzij hem ben je in staat om gemakkelijker op de synchroniciteit af te stemmen. Dit geeft je de energiebalans die je nodig hebt om een aantal van je verlangens effectiever te bestrijden.

Uren: Van 22:00 tot 23:00 uur – Aartsengel: Zaphkiel – Planetaire Energie: Saturnus

Uren: Van 22:00 tot 23:00 uur – Aartsengel: Rafaël – Planetenergie: De Zon

Uren: Van 22:00 tot 23:00 uur – Aartsengel: Gabriel – Planetaire Energie: De Maan

Uren: Van 22:00 tot 23:00 uur – Aartsengel: Camael – Planetaire Energie: Mars

Uren: Van 22:00 tot 23:00 uur – Aartsengel: Michael – Planetaire Energie: Kwik

Uren: Van 22:00 tot 23:00 uur – Aartsengel: Zadkiel – Planetaire Energie: Jupiter

Uren: Van 22:00 tot 23:00 uur – Aartsengel: Haniel – Planetaire Energie: Venus

Wat betekent 22:22 in de Numerologie ?

De totale waarde van het spiegeluur 22:22 is 44. Een analyse van dit getal met behulp van de numerologie laat zien dat je het vermogen hebt om grote dingen te creëren, vooral op het gebied van werk. Je bent zeer efficiënt en in elke uitdaging is het je concentratie die je helpt om je problemen onder ogen te zien.

Je hebt grote ambities, vooral in het materiële aspect van je leven. Je hebt een behoefte om je financieel veilig te voelen. Maar wees voorzichtig om geen andere gebieden van je leven op te offeren. Als je probeert meer te verkrijgen dan redelijk is, riskeer je uit je diepte te komen en kan je in de ondergang terechtkomen!

44 is een stamnummer dat suggereert dat je moet streven naar een volledig bewustzijn van je sterke en zwakke punten. Dit zal nuttig voor je zijn bij het onderhouden van langdurige en stabiele relaties, of het nu in de liefde, in vriendschap of in een professioneel partnerschap is.

Als je wacht op een belangrijk telefoontje, dan geeft het zien van het spiegeluur 22:22 aan dat de persoon die het zou moeten maken dit ongelooflijk snel zal doen. Uw geduld zal weer met resultaat worden beantwoord.


Verbinding tussen 22:22 en de Tarot

De Tarotkaart die overeenkomt met 22:22 is de Dwaas die wijst op een geloofssprong en een soort van onzekerheid met betrekking tot een keuze of een situatie. Het laat zien dat een irrationele gedachte je naar een leven aan de zijlijn kan leiden. Deze kaart spreekt van vooruitgang, maar zonder concrete doelen.

Het is moeilijk om een positieve interpretatie van de Dwaas te geven, omdat het 22e Arcanum nauw verbonden is met de onzekerheid. Het zou echter kunnen duiden op een romantische relatie die puur gebaseerd is op passie. Dat gezegd hebbende, zou het het beste zijn om te proberen je voeten op de grond te houden!

Je moet je nu een beetje verloren voelen, is het niet? De Dwaas Arcanum geeft aan dat je misschien een aantal keuzes hebt gemaakt die anderen als irrationeel zouden beschouwen. De symboliek ervan toont aan dat je stappen zet in de richting van het onbekende zonder enige echte richting. Je gaat de leiding moeten nemen!

In de liefde wijst de Dwaas op onstabiele emoties, een soort ongemakkelijke relatie die er zelfs toe kan leiden dat iemand wegloopt of vertrekt.

Op professioneel niveau zul je moeten stoppen met het weglopen van je verantwoordelijkheden en enige volwassenheid moeten tonen. Om je doelen te bereiken, moet je eerst begrijpen wat ze zijn!

Financieel gezien geeft de Dwaas een aantal belangrijke uitgaven aan. Hij waarschuwt ook dat u mogelijk te maken krijgt met een aantal onverwachte kosten, of zelfs met achterstallige betalingen.

Enig commentaar op het 22:22 uur?

3 Comments

 • Vosse

  Reply Reply januari 22, 2023

  Dit getal zie ik zo ongeveer elke dag van mijn volwassen leven, het was tot nu toe één groot drama en ben behoorlijk op de zijlijn geraakt, denk dat de tarot verklaring op mij van toepassing is. Dwaas 🙁

 • Wilhelmina

  Reply Reply september 12, 2022

  Ik zie dit nummer ook best vaak voorbij komen maar wat ik erover heb gelezen is heel anders dan deze beschrijving die zeker past bij mij, als het om politiek ga.. Hum, we zouden er gezonder en gelukkiger voorstaan dan nu het geval is. Ideeën zat maar je kan niet alles uitvoeren en daarnaast zit je soms vast, maar ik ben heel blij deze site doorgekregen te hebben van mijn zoon want ik leer er steeds meer van dus dank je wel daarvoor.

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply juni 15, 2022

  Ik ben dankbaar voor de informatie, ik stuur iedereen op deze wereld onverwaardelijke liefde. Voor mens dier en natuur en het universum. 🌎🕊✨🪐🙏❤👌

* Denotes Required Field

Liefde is delen

01:01
02:02
03:03
04:04
05:05
06:06
07:07
08:08
09:09
10:10
11:11
12:12
13:13
14:14
15:15
16:16
17:17
18:18
19:19
20:20
21:21
22:22
23:23
00:00