Driedubbel Uur 12:22 BETEKENIS

De drievoudige spiegel uur 12:22 heeft echt een bijzondere betekenis. Inderdaad, het verbergt een boodschap die bedoeld is voor wie het heeft waargenomen. Als je dit uur regelmatig hebt gezien, dan moet je proberen te begrijpen wat het betekent. Hiervoor kun je gebruik maken van een interpretatie van de beschermengelen of van de numerologie.

Als we weten waar we naar moeten zoeken is het gemakkelijk om te zien hoeveel synchroniciteit ons dagelijks leven beïnvloedt. Er is geen tekort aan tekens zoals driedubbele spiegeluren die ons kunnen helpen met het advies dat ze brengen. Spiegeluren zijn gekoppeld aan het fenomeen van synchroniciteit zoals ontdekt door de Zwitserse psychiater Carl Jung.

Synchroniciteit is het toevallig en gelijktijdig optreden van twee gebeurtenissen die geen duidelijk oorzakelijk verband hebben. Met andere woorden, twee fenomenen die op hetzelfde moment plaatsvinden zonder dat één van beide het directe gevolg is van de andere. Dus als je de drievoudige spiegel uur 12:22 ziet, is er eigenlijk niets dat je met je horloge verbindt, maar wees je ervan bewust dat er een reden is dat deze gebeurtenis zich heeft voorgedaan.


Betekenis van 12:22 met de Beschermengelen

Engel van de waarheid en de stem, door je regelmatig het drievoudige spiegeluur 12:22 te laten zien geeft Haamiah aan dat hij je dingen te vertellen heeft. Hij zegt dat hij je alle schatten van zowel de hemel als de aarde zal geven en je tegelijkertijd instinctief de rituelen van de wereldreligies en hun ceremonies en inwijdingen zal laten begrijpen. Hij zegt ook dat hij naast u zal staan om u te helpen de waarheid te vinden en deze aan anderen aan te bieden.

De engel Haamiah vertelt u dat hij het vermogen heeft om u naar de grootste menselijke prestaties te leiden. Hij zal je een goed gevoel van diplomatie, voorbereiding en organisatie geven. Hij zal je helpen om de rituelen van je dagelijkse leven aan te passen. Hij zal je ook helpen om de wetenschap van manieren en goed gedrag te begrijpen. Dankzij hem zult u uw leven met vriendelijkheid, goede manieren en hoffelijkheid leiden.

U moet ook weten dat deze engel, die uw beschermheer en beschermer is, u zal bevrijden van alle soorten intern en extern geweld. Vergeet niet dat hij de engel van vriendelijkheid is en dat hij evenzeer vijandigheid als bezitterigheid haat. Hij zal je helpen om de perfecte metgezel te vinden voor een buitengewone romance, terwijl hij je ook een goddelijk seksleven geeft, maar je tegelijkertijd een heilig bewustzijn laat behouden.

Door middel van de drievoudige spiegel uur 12:22 laat Haamiah je weten dat hij je zal beschermen tegen vervloekingen en elke persoon die gebruik maakt van rituelen of de magie van het occulte. Hij zal daarom een waardevolle steun zijn om je te bevrijden van het kwaad. Hij zal je ook bevrijden van boze of satanische geesten.

Met de hulp en steun van de beschermengel Haamiah zullen fouten en leugens geen deel meer uitmaken van je leven. Dankzij hem heb je voortaan respect voor de regels. Hij zal je beschermen tegen opportunisten en mensen die alleen hun eigen materiële belangen voor ogen hebben. Aan de andere kant eist hij niet dat je je aan de regels houdt of je eraan onderwerpt om je leeftijdsgenoten gelukkig te maken of je geliefd of geaccepteerd te voelen.


Wat betekent 12:22 in de Numerologie ?

In de engelachtige numerologie brengt het getal 34 positieve vibraties in je professionele en materiële leven. Het zal je de smaak te pakken krijgen voor het verwerven en bezitten van materiële goederen, maar dat betekent niet dat de andere gebieden van je leven alleen maar zullen lijden omwille van je materiële leven. Het zal je energie geven om je te helpen succesvoller te worden.

Het getal 34 geeft ook de waarde van de lange termijn aan. Het zal je in staat stellen om langdurige relaties te hebben met vrienden en geliefden en ook in je professionele leven. Het zal je stabiliteit en een solide basis geven om jezelf te vestigen voor je eigen bestwil en onder andere ook. Vergeet niet dat je beschermengel liefdevol over je waakt en kalmte van geest en een vreugdevol hart in je leven wil brengen.

Door het drievoudige spiegeluur 12:22 vraagt het getal 34 je om bijzondere aandacht voor je innerlijke wijsheid en instinct, want op dit moment is je verbinding met je beschermengel en de engelenwereld heel sterk. Het zegt je ook dat je vastberaden je pad moet volgen om tot vervulling en succes te komen. Je engel zal er ook zijn om je te ondersteunen, je te begeleiden en je hele leven lang aan te moedigen.

Als je op dit moment met een probleem te maken hebt, probeert de numerologie van het getal 34 je ervan bewust te maken dat dit probleem snel zal worden opgelost en dat je in staat bent om de praktische oplossingen te vinden om het aan te pakken. U heeft niets te vrezen van uw huidige of toekomstige leven omdat uw beschermengel met u samenwerkt en altijd aan uw zijde staat.

Succes staat aan uw deur, wat u ook probeert te doen. Het getal 34 vraagt je door te gaan met het goede werk dat je al doet. Het biedt je de innerlijke kracht en steun die je nodig hebt om je doelen te bereiken en al je ambities te verwezenlijken.


Enig commentaar op het 12:22 uur?

4 Comments

 • Mercedes

  Reply Reply februari 3, 2024

  Beste Gilbert Janssens,

  Ik kom je zo vaak tegen.., ben zo benieuwd om met je in contact te komen.

  Met vriendelijke groet,
  Mercedes

 • Mercedes

  Reply Reply december 23, 2023

  Dank u Universum, dat u mij telken malen bericht, ik ben dus onder uw hoede…. Hoe dankbaar kan ik zijn !

  En wil u niet teleurstellen helpt u mij daarbij… Dank u wel !

  Ik ben graag iedere minuut en seconde in connectie…

 • Brenda

  Reply Reply januari 14, 2023

  Dank u wel voor uw uitleg,ik zoe dit uur bijna dagelijks de laatste tijd.
  Dank je wel Engel Haamiah en alle andere Engel.
  Het Universum voor al de steun die u allen mij bieden.
  In Jesus naam amen 🙏🕉🤍

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply augustus 19, 2022

  Ik ben de engelen dankbaar voor de informatie. Ik ben ook God dankbaar en het universum. Ik stuur jullie allemaal onverwaardelijke liefde . Amen🌎✨🌟🕊🪐🙏😇✌

* Denotes Required Field

Liefde is delen

00:01
00:02
00:03
00:04
00:05
00:06
00:07
00:08
00:09
01:11
02:22
03:33
04:44
05:55
10:00
11:10
11:12
11:13
11:14
11:15
11:16
11:17
11:18
11:19
12:22
13:33
14:44
15:55
20:00
21:11
22:20
22:21
22:23
22:24
22:25
22:26
22:27
22:28
22:29
23:33