Driedubbel Uur 11:10 BETEKENIS

Bent u het drievoudige spiegeluur 11:10 regelmatig tegengekomen en begon u het nogal intrigerend te vinden? Geen paniek, dit is gewoon het universum dat probeert met je in contact te komen en je een boodschap te sturen. Het kan een teken zijn van je beschermengel, een teken dat iemand contact met je wil opnemen, een teken dat een entiteit je wil benaderen, een teken dat je antwoorden nodig hebt, of een teken dat je onderbewustzijn een boodschap voor je heeft.

De betekenis van dit driedubbele spiegeluur in je geest duidelijk maken is heel eenvoudig; je hoeft alleen maar te kijken naar het interpreteren van het uur met behulp van de numerologie en de beschermengelen. Je moet weten dat dit uur representatief is voor het begrip synchroniciteit van de Zwitserse psychiater Carl Jung en dat het een verbinding heeft met zowel de bovennatuurlijke als de geestelijke wereld.

Als er driedubbele spiegeluren voor ons verschijnen, is dat nooit toevallig, zeker niet als ze dat herhaaldelijk doen, en we hebben allemaal de ervaring dat we minstens één keer in ons leven herhalende getallen zien. Ze verdienen onze volledige aandacht omdat de boodschappen die ze overbrengen vaak erg belangrijk zijn en we moeten uitzoeken wat deze boodschappen zijn om ons leven op zo'n manier te verbeteren dat we een gelukkiger en meer voldaan bestaan kunnen ervaren.


Betekenis van 11:10 met de Beschermengelen

Wist je dat de engel Lehahiah de engel van geluk en rust is? Door het gebruik van de drievoudige spiegel uur 11:10 geeft hij aan dat hij een enorme hoeveelheid geluk zal brengen in je leven en dat hij ook zal helpen bij het kalmeren van je humeur. Maar hij laat je ook zien dat hij je zal helpen om je leven onder de gerechtigheid van het goddelijke te leven, terwijl hij je weghoudt van ontrouwe mensen en je helpt om je lot zonder weerstand te accepteren. Als je vastzit in een situatie, is hij er om je te helpen ontsnappen.

Hij is de beschermengel van de orde, samenwerking, natuurlijke autoriteit, gehoorzaamheid en discipline, en vertelt je dat je een trouwe dienaar bent geweest. In je leven waardeer je oprechtheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Hij zal je helpen om verantwoordelijker, eerlijker en rechtvaardiger te zijn. Met hem zul je je leven in dienst stellen van de gevestigde orde. Je gehoorzaamt zonder te weten waarom.

Door het uur 11:10 zal hij ook je gids zijn om het werk van het goddelijke en alle wetten die het beïnvloeden te begrijpen. Onder zijn invloed zul je daarom vaak handelen in naam van deze goddelijke wetten en het gezag dat ze vertegenwoordigt. Je hebt het vertrouwen en de erkenning van je superieuren.

Lehahiah wil ook dat je weet dat met zijn hulp en steun, intelligentie, stabiliteit en vrede deel zullen gaan uitmaken van je leven. Als je in onzekerheid leeft, zal hij je helpen je geest te zuiveren. Hij zal je ook bevrijden van je minderwaardigheids- en/of superioriteitscomplex en je weigering om alles aan te pakken, terwijl hij je helpt om je te competitieve aard te verlichten.

De engel Lehahiah stelt je ook gerust dat je vanaf dit moment niet langer het slachtoffer zult zijn van afwijzing, hardheid, wreedheid, rivaliteit, rebellie, ontrouw of impulsiviteit. Hij moedigt je aan je te concentreren, je in te spannen en te volharden, zodat je verder kunt gaan in je leven. Hij zal je ook de smaak van het werk en het respect geven.


Wat betekent 11:10 in de Numerologie ?

In de numerologie is het getal 21 een symbool van transformatie, verbetering en verandering. Als het komt van het drievoudige spiegeluur 11:10 draagt het belangrijke boodschappen met zich mee. Dit getal vertelt je dat de dingen in je leven vooruitgaan op een manier die gunstig voor je is. Je kunt een mentale transformatie onder ogen zien die je een geestelijk ontwaken of materiële rijkdom zal geven.

Dit getal vraagt je ook aandacht voor alles wat er om je heen gebeurt, want dit kan je helpen om oplossingen te vinden voor alle problemen die je ervan weerhouden om vooruit te gaan. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat je nergens komt zonder eerst de moeite te nemen. Dit is als een beloning voor uw inspanningen en zal een bron van trots voor u zijn. Vergeet nooit dat je beschermengel altijd aan je zijde staat om je te helpen en te ondersteunen bij tegenslag.

Door het drievoudige spiegeluur 11:10 vertelt de engel nummer 21 je ook dat het je instinct zal ondersteunen en je zal helpen om je verantwoordelijkheidsgevoel te verbeteren. Het zal je een zeker vermogen geven om jezelf en je motieven in twijfel te trekken. Dit zijn geweldige vaardigheden die een enorme steun zullen zijn bij het opbouwen van je professionele carrière.

Het getal 21 suggereert ook dat je een gevoelig, kwetsbaar en liefdevol persoon bent. Je hebt een natuurlijke gave voor het handhaven van harmonie en het verspreiden van vriendelijkheid. Je hebt het vermogen om mensen te helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. Je voelt je graag nuttig en je maakt graag het verschil. Je bent een sympathiek en attent persoon en je wordt omringd door aardige mensen.

De engel nummer 21 suggereert ook dat je geniet van nieuwigheid en verandering. Je waardeert het om nieuwe mensen te ontmoeten en je experimenteert graag met nieuwe dingen. Je hebt veel goede eigenschappen die je helpen om gemakkelijk te gedijen. Hierdoor leef je je leven in vreugde en geluk.


Enig commentaar op het 11:10 uur?

6 Comments

 • Mercedes

  Reply Reply maart 29, 2024

  Wat een prachtige boodschappen, het is zo bemoedigend en zalig te weten dat ik niet alleen ben en er iemand met kennis van zaken meekijkt en adviseert.

  Hoe mooi is dat… er is heel veel te doen en dier mens en natuur hebben veel wijsheid en liefde nodig om vredig en vrij naast elkaar en vooral vrij met elkaar in harmonie te leven, het is dan zo prachtig, zo onvoorstelbaar mooi en mogelijk !

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply augustus 18, 2022

  Ik ben dankbaar voor deze informatie, ik ben dankbaar voor God en de engelen en het universum. We zijn allemaal een. Mens dier en natuur, en het universum. Liefde is de sleutel voor de vrijheid. Ik stuur iedereen onverwaardelijke liefde . We gaan naar een andere tijd. Een goude tijd. Het paradijs van God. Amen 🙏🌎❤✨❤✌🌟🕊🪐🌗☀️🫂

 • Qyf

  Reply Reply oktober 25, 2021

  Alle berichten vanuit engelen zijn altijd positief, t is je eigen intuïtie wat je moet volgen, alleen jij kent jezelf t beste, dus dan ook of t een positieve of negatieve intuïtie is..

 • Bahar

  Reply Reply april 22, 2021

  Hoi Ik heb deze nummer elke dag als ik op me telefoon kijk. DIt al 1 week lang. Toen keek ik op deze website. Wat kan dit betekenen? Ik zit naar mijn gevoel nu helemaal vast.

 • Brenda

  Reply Reply februari 26, 2021

  Dit getal komt telkens als ik een bepaald persoon een berichtje zend
  Weet alleen nu niet of dat dat positief is of negatief tnv die persoon
  Of dat de engel waarschuwde of juist aan moedigd

  • .

   Reply Reply april 1, 2021

   Hoi Brenda,

   Toevallig heb ik contact met engelen en heb ik het net aan hen gevraagd voor u. Zij vertelden me dat het positief t.n.v. die persoon is en dat de engel u juist aanmoedigt.

   Ik hoop dat ik u hiermee heb kunnen helpen.

* Denotes Required Field

Liefde is delen

00:01
00:02
00:03
00:04
00:05
00:06
00:07
00:08
00:09
01:11
02:22
03:33
04:44
05:55
10:00
11:10
11:12
11:13
11:14
11:15
11:16
11:17
11:18
11:19
12:22
13:33
14:44
15:55
20:00
21:11
22:20
22:21
22:23
22:24
22:25
22:26
22:27
22:28
22:29
23:33