Driedubbel Uur 11:17 BETEKENIS

Ongeluk speelt geen rol in het toeval als we het hebben over driedubbele spiegeluren zoals 11:17 uur. Dit is een manier voor het universum om ons berichten te sturen. Inderdaad, het universum gebruikt getallen die uit identieke cijfers bestaan om met ons te communiceren. Het fluistert ons rustig in de oren, zodat we de tijd die nodig is om zo'n uur te zien op de wijzerplaat van ons horloge, op onze telefoon, op onze tablet of op onze computer, kunnen opzoeken.

Ook al voelt het toevallig aan, het universum wil toch dat we deze tekens opmerken. Als je het driedubbele spiegeluur 11:17 vaak hebt gezien in de afgelopen dagen, dan is dit een teken dat niet genegeerd mag worden. Het verbergt een belangrijke en krachtige boodschap die betrekking heeft op jou, je leven op dit moment en je toekomst.

Dit uur heeft een betekenis en het is door een analyse ervan dat je de betekenis ervan kunt begrijpen. Om dit uur te interpreteren doen we een beroep op de hulp van de numerologie en de beschermengelen. Lees verder om meer te weten te komen over de betekenis van dit drievoudige spiegeluur.


Betekenis van 11:17 met de Beschermengelen

Lehahiah vertelt je door dit driedubbele spiegeluur dat hij staat voor ondergeschiktheid en werk. Hij blaast zijn krachten en gaven in je op om je in dienst van een hoger doel te laten werken. Met hem zul je in staat zijn om met nederigheid en respect, maar ook met discipline en orde te werken. Mocht het werk ooit overweldigend aanvoelen dan zal hij helpen om je wil te versterken.

Door dit driedubbele spiegeluur vertelt deze engel, die je beschermer en beschermer is, je ook dat hij je zal aanmoedigen in je inspanningen en je uithoudingsvermogen en concentratie zal verbeteren. Hij weet dat je al deze dingen nodig hebt om vooruit te komen. Hij zal je ook zekerheid geven over je werk; vooruitgang en een lange levensduur in je carrière; sociaal bewustzijn; en gevoelens van voldoening uit de eer van wat je doet.

De beschermengel Lehahiah vertelt je dat hij je kan helpen als je problemen hebt met het gezag of als het je aan oordeelsvermogen of macht ontbreekt. Hij zal je ook beschermen tegen onrechtvaardige wetten, tirannie en autoritarisme. Tegelijkertijd zal hij je leven ontdoen van ontrouwe mensen die niet authentiek zijn en niet te vertrouwen zijn.

Deze engel vertelt je ook dat hij de incarnatie van de vrede is en dat hij de gemoedsrust die je onderweg bent kwijtgeraakt weer in je leven zal brengen. Hij zal je helpen om vrede en vergeving in je leven te implementeren. Bovendien zal hij u met veel geduld en doorzettingsvermogen in staat stellen om in alles wat u doet te slagen.

Lehahiah herinnert je er ook aan dat je het vertrouwen en de erkenning van je meerderen hebt. Hij koestert respect in je werk en zal je geven wat je verdient, afhankelijk van de dingen die je hebt gedaan, of het nu gaat om een promotie, een salarisverhoging of meer. Door hard te werken zult u succes vinden en zult u hoogbetaald, zeer beloond en in hoog aanzien komen te staan.


Wat betekent 11:17 in de Numerologie ?

In verband met het drievoudige spiegeluur 11:17 kondigt de engel nummer 28 positieve dingen aan in je toekomst. Het staat voor deelname, allianties en een vruchtbaar partnerschap. Het zal je ook positieve steun geven om je professionele succes te helpen bevorderen. Je weet hoe je je inspanningen moet organiseren en combineren en je hebt de vaardigheden om een leider of het hoofd van een team te zijn dankzij je gevoel voor overtuiging en tact.

In de numerologie symboliseert dit getal ook een sterk aanpassingsvermogen, een hoge mate van volwassenheid en een aanzienlijke mate van bescherming. Deze kwaliteiten zullen nuttig zijn voor u in het overwinnen van alle ups en downs van het leven, zoals verdriet, wroeging, ontsteltenis, onzekerheid, en nog veel meer. Je zult dingen zien verbeteren in je leven en je zult ook de steun hebben van vrouwen. Je zult ook schitteren dankzij je vermogen om verschillende taken tegelijkertijd uit te voeren.

Door het driedubbele spiegeluur 11:17 wijst dit getal ook op een zeer productieve verbeelding, artistieke talenten en een groot gevoel voor orde. Je zou zelfs roem kunnen ervaren op bepaalde gebieden van je leven, maar pas op dat je niet in de tegenspoed of de strijd terechtkomt die daaruit kan voortvloeien.

Dit getal nodigt je ook uit om af te stemmen op je innerlijke kracht en tegelijkertijd gebruik te maken van je vriendelijkheid, luistervaardigheid en gevoeligheid. Je zult dan zien dat je meer vertrouwen in jezelf hebt en een groter vermogen om uit te drukken hoe je je voelt. Je weet hoe je problemen kunt oplossen door alle aspecten van een situatie in ogenschouw te nemen. Je hebt het vermogen om anderen te overtuigen dankzij je wijsheid en zorg.

Dit engelennummer herinnert je er ook aan dat je een authentiek persoon bent met een unieke persoonlijkheid. U houdt ervan om dingen op uw eigen manier te doen en door uw onafhankelijkheid en ambitie hoeft u niet afhankelijk te zijn van iemand, noch emotioneel, noch financieel. Je droomt groot en je wilt je trots en waardig voelen voor je unieke capaciteiten.


Enig commentaar op het 11:17 uur?

* Denotes Required Field

Liefde is delen

00:01
00:02
00:03
00:04
00:05
00:06
00:07
00:08
00:09
01:11
02:22
03:33
04:44
05:55
10:00
11:10
11:12
11:13
11:14
11:15
11:16
11:17
11:18
11:19
12:22
13:33
14:44
15:55
20:00
21:11
22:20
22:21
22:23
22:24
22:25
22:26
22:27
22:28
22:29
23:33