Driedubbel Uur 04:44 BETEKENIS

Spiegeluren zullen zich manifesteren wanneer het universum je een teken wil sturen. Op deze momenten vraagt het universum je om je bewust te zijn van de betekenis van het spiegeluur, het omgekeerde spiegeluur of het drievoudige spiegeluur dat het je laat zien. Als je regelmatig het drievoudige spiegeluur 04:44 tegenkomt dan is dit een teken, een persoonlijke boodschap die het universum met je wil communiceren.

Om te begrijpen wat het je wil vertellen, moet je eerst het uur in kwestie interpreteren. Hiervoor kun je gebruik maken van de numerologie of de beschermengelen. Als het herhaaldelijk verschijnt dan houdt het driedubbele spiegeluur een belangrijke boodschap voor je in op dit moment in de tijd. Het geeft aan dat je je geen zorgen hoeft te maken, alles komt goed.

Alles wat je hebt gedaan zal met succes worden beantwoord. De herhaling van het uur laat zien dat je omringd bent door beschermengelen die je liefhebben en ondersteunen. Deze hulp en liefde zal je je hele leven lang begeleiden, maar je zult moeten blijven lezen om meer te weten te komen.


Betekenis van 04:44 met de Beschermengelen

Voordat je tot de kern van de zaak komt, moet je eerst weten dat de beschermengel Hariel de engel van de bevrijding en het geloof is. Hij gebruikt het drievoudige spiegeluur 04:44 om je te vertellen dat hij je geloof zal brengen en je zal bevrijden van het kwaad, terwijl hij je tegelijkertijd zal helpen om je te bevrijden van je slechte gewoontes.

De beschermengel Hariel wil dat je weet dat hij je ambitie zal brengen in je professionele leven. Hij zal je de kans geven om nieuwe manieren van doen te ontdekken en nieuwe dingen te vinden om je te helpen. Dankzij zijn goddelijk licht zal je helder kunnen schijnen op het gebied van wetenschap en kunst.

In verband met het drievoudige uur 04:44 is Hariel een brenger van onschuld, zuivering en zuiverheid. Hij zal je helpen om alle maskers te verwijderen die je onschuld kunnen verraden en zal je tegelijkertijd helpen om je geweten te zuiveren. Hij zal je geest zuiveren van alles wat je ervan weerhoudt om zelfs de meest subtiele energieën in het rijk van de gedachte te zien of te voelen. Bij hem zul je het vermogen hebben om harmonie te vinden door middel van vergeving.

Als je afhankelijk bent van drugs, tabak, medicijnen, of alcohol, etc., dan wil hij dat je door het drievoudige uur 04:44 weet dat hij je kan bevrijden van al deze slechte gewoontes die je ervan weerhouden om de werkelijkheid te zien zoals die is. Hij zal je ook bevrijden van elke vorm van verlamming die je tegenhoudt om in actie te komen.

Uw beschermengel is uw beschermer en beschermer en geeft ook aan dat hij u spirituele gevoelens zal geven om u een beter begrip te geven van het verschil tussen individualiteit en persoonlijkheid. Hij zal je geest helderziendheid brengen die nieuwe energie zal brengen in je onderscheidingsvermogen. Hij zal je helpen om een beter mens te zijn en gebruikt het drievoudige spiegeluur 04:44 om dit punt te verduidelijken.


Wat betekent 04:44 in de Numerologie ?

Het drievoudige spiegeluur 04:44 is gerelateerd aan de engel nummer 48 die zijn eigen boodschappen voor je heeft om te ontdekken. Je moet je er eerst van bewust zijn dat de trillingen van de numerologie achter dit getal positief zijn, maar ze kunnen ook onrust veroorzaken als je geest en/of omgeving onvoldoende in balans is, dus je zult heel vastberaden moeten blijven als je dit wilt overwinnen.

Het getal 48 vertelt je dat je geluk gaat vinden in de liefde en succesvol zal zijn in je relaties met anderen. Wees niet bang, want je beschermengel leidt je door je gedachten, woorden, gevoelens en visioenen. Wat meer is, zelfs op dit moment is hij naast je en toont u tekenen die u zullen leiden naar vervulling, succes en geluk.

Hoewel het waar is dat je succes niet direct zal komen, geeft het getal 48 aan dat je je doelen zult bereiken door middel van tijd en wilskracht. Maak tegelijkertijd niet de fout om de makkelijke weg te nemen door gebruik te maken van trucjes, want dit zal je nergens toe leiden. Wees eerlijk en rechtvaardig in alles wat je doet en je zult snel profiteren van de vruchten van je werk.

Binnen het driedubbele spiegeluur 04:44 vraagt de numerologie van het getal 48 ook om je evenwicht te bewaren. Je bent in staat om in elk aspect van je leven succesvol te zijn, maar je zult je wel moeten inspannen. Probeer meer accommoderend en voorzichtiger te zijn en ook zo vaak mogelijk flexibiliteit te tonen. Aan deze voorwaarden moet worden voldaan als je succesvol wilt zijn in de doelen die je voor jezelf hebt gesteld in je leven.

De engel nummer 48 vraagt je om verder te kijken dan alle illusies en om te proberen de perfectie van het goddelijke in jezelf, in anderen en in je huidige situatie uit te drukken. Wanneer je erin slaagt om de goddelijke volmaaktheid in je geest te vinden, zul je het naar buiten toe zien verschijnen in je carrière, je relaties met anderen, je gezondheid en op alle andere gebieden van je leven.


Enig commentaar op het 04:44 uur?

3 Comments

 • Mercedes

  Reply Reply januari 1, 2024

  Ik dank U God, dat U zo mij berichten stuurt, elke dag weer .

  U in mij, en ik in U.

  Dank u, dat u zo met mij bezig bent…

  Ik volg uw adviezen…..

  Dank u zo voor deze communicate..

 • Ann

  Reply Reply december 14, 2022

  Dankjewel voor de fijne boodschappen ik dank God voor het leven dat hij mij heeft gegeven💚❤️

 • Gilbert

  Reply Reply oktober 10, 2022

  Ik ben God dankbaar en Haliel dankbaar en het universum voor de informatie. Liefde en licht 😇🌟✨🙏🕊🪐🌿🫂🌎❤

* Denotes Required Field

Liefde is delen

00:01
00:02
00:03
00:04
00:05
00:06
00:07
00:08
00:09
01:11
02:22
03:33
04:44
05:55
10:00
11:10
11:12
11:13
11:14
11:15
11:16
11:17
11:18
11:19
12:22
13:33
14:44
15:55
20:00
21:11
22:20
22:21
22:23
22:24
22:25
22:26
22:27
22:28
22:29
23:33