Driedubbel Uur 00:01 BETEKENIS

Als we kijken naar de tijd op onze horloge is het vaak per ongeluk en het is altijd erg verrassend als we hetzelfde uur regelmatig zien. Als je toevallig het uur 00:01 al een paar keer eerder bent tegengekomen, moet je weten dat dit een driedubbel uur is en dat het een bijzondere betekenis heeft.

Als het u herhaaldelijk en regelmatig voorkomt dan zou het normaal zijn om het uur opvallend te vinden. Net als spiegeluren en omgekeerde spiegeluren roepen drievoudige spiegeluren de numerologie en de beschermengelen op om ons te helpen hun betekenis te ontcijferen.

Dit driedubbele uur laat zien dat je een connectie hebt met de Schepper en dat je hem kunt voelen dat hij je vult met zijn liefde. Het is ook een teken dat een situatie zal terugkeren naar het beginpunt. Merk op dat driedubbele spiegeluren een fenomeen zijn dat direct verband houdt met het begrip synchroniciteit dat voor het eerst werd ontdekt door de Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung.

Dit is de synchrone verschijning van 2 gebeurtenissen die geen oorzakelijk verband met elkaar hebben, maar die wel een betekenis hebben voor de gekozen persoon als er eenmaal een associatie is ontstaan. Soms kan de synchroniciteit vrij duidelijk zijn, maar op andere momenten is de boodschap helemaal niet duidelijk.


Betekenis van 00:01 met de Beschermengelen

De engel Vehuiah is de engel van de transformatie. Door het driedubbele uur 00:01 stuurt hij je een bericht. Hij vertelt je dat hij je een groot gevoel van vastberadenheid zal geven om je te laten transformeren en de wereld om je heen uit te vinden. Deze engel, die je beschermheer en beschermer is, zegt ook dat hij je alle hulpmiddelen zal geven die je nodig hebt om je projecten op de juiste manier op te starten en zo de resultaten te produceren die je wenst.

Het is door de drievoudige spiegel uur 00:01 dat je beschermengel je laat weten dat hij je immense energie zal geven die je in staat zal stellen om genezende vermogens te ontwikkelen. Met zijn helderziendheid zul je in staat zijn om mentale ziekten, gevoelens van malaise en depressies te behandelen. Hij zal je ook ondersteunen in je eigen gezondheid terwijl hij je hart met vertrouwen, enthousiasme en zekerheid vult.

Je beschermengel laat je ook weten dat hij je een groot concentratievermogen zal geven waardoor je je kunt concentreren op je doelen en op alle manieren waarop je die kunt bereiken. Hij is er om je het succes te brengen dat je verdient en zal bij elke stap van de weg zijn tot je er bent.

Als je op dit moment door een moeilijke periode gaat, gebruikt Vehuiah het driedubbele uur 00:01 om je te vertellen dat hij je zal begeleiden naar succes in je professionele bezigheden. Hij zal je de kracht en de wil geven om dingen aan te pakken. Hij stelt je ook gerust dat hij je waardevolle hulp zal bieden bij het ontsnappen aan ingewikkelde situaties, omdat hij in staat is om je pad te ontruimen van alles wat je in de weg staat.

Je beschermengel Vehuiah laat je ook weten dat hij je zal beschermen tegen alle vormen van opwinding en irritatie. Hij zal je tegenhouden om projecten op te zetten die zeker zullen mislukken, en als je je verloren voelt zal hij altijd bij je zijn om je op het juiste pad te zetten en je te beschermen tegen elk potentieel verlies van energie of motivatie.


Wat betekent 00:01 in de Numerologie ?

De engel nummer 1 staat voor het begin, de schepping, de onafhankelijkheid en de wil. Wanneer het gekoppeld is aan het drievoudige uur 00:01, draagt de numerologie achter dit getal een boodschap met zich mee. Het zegt dat je een natuurlijk geboren leider bent en herinnert je eraan dat je een grote vastberadenheid en motivatie hebt. Je bent een vasthoudend persoon die alles zal doen om je doelen te bereiken.

Het getal 1 zegt ook dat je je bewust moet zijn van je gedachten en dat je je moet concentreren op je ware ambities, zodat deze zich positief in je leven kunnen manifesteren. Hij vraagt je om je niet te veel te concentreren op je angsten, zorgen, twijfels, zorgen of andere ongewenste dingen, omdat deze zich ook kunnen manifesteren.

De numerologie achter het nummer 1 vraagt je ook om moed te tonen en te kijken naar een nieuw begin, nieuwe kansen en nieuwe projecten. Met een optimistische en positieve houding zul je gemakkelijk verandering in je leven kunnen brengen. Neem positieve stappen en blijf vooruit gaan terwijl je beschermengel over je waakt en hij zal alles doen wat hij kan om ervoor te zorgen dat je slaagt.

Door het driedubbele uur 00:01 vertelt de numerologie van het nummer 1 je dat je de potentie hebt om de top te bereiken, maar waarschuwt je ook dat het niet gemakkelijk zal zijn. U zult tegenspoed ondervinden, maar als u rekening houdt met uw originaliteit, creativiteit en gevoel voor leiderschap, zult u merken dat het gemakkelijk is om alle uitdagingen van het leven te overwinnen.

De nummer 1 van het driedubbele uur 00:01 zegt ook dat je een creatief en zeer uniek persoon bent met een voorliefde voor alles wat ongewoon is. Je hebt altijd een unieke aanpak en dat moet je ook zo houden. Aarzel niet om de minder bereisde paden te bewandelen.


Enig commentaar op het 00:01 uur?

4 Comments

 • Roland

  Reply Reply juni 26, 2024

  It’s good to know that at least some people are looking further than society seems to do.

 • Anita

  Reply Reply mei 20, 2024

  💞Thank you💞

 • Christel Rooseboom

  Reply Reply februari 18, 2024

  Heel fijn te weten dat je er niet alleen voorstaat om een nieuw project op te starten en een nieuw levenspad te kiezen. Het was echt niet het goede pad maar met al wat ik geleerd heb dat heeft mij heel veel meer inzicht gegeven en ik ben mij veel meer bewuster dat er meer dan de aarde is, waar ik mij enorm bij te vreden stel.Bedankt lieve bescherm engel dat jij met mij de stap naar get nieuwe wil zetten het is toch een teken dat je in mij geloofd en ik zal je zeker niet teleur stellen ik ben een door zettertje alzeg ik het zelf.❤️🙏❤️

 • Mercedes

  Reply Reply december 23, 2023

  Wat een hoopgevende Bescherm.engel !

  Een waar Geluk !

  Dank u zeer universum!!!

* Denotes Required Field

Liefde is delen

00:01
00:02
00:03
00:04
00:05
00:06
00:07
00:08
00:09
01:11
02:22
03:33
04:44
05:55
10:00
11:10
11:12
11:13
11:14
11:15
11:16
11:17
11:18
11:19
12:22
13:33
14:44
15:55
20:00
21:11
22:20
22:21
22:23
22:24
22:25
22:26
22:27
22:28
22:29
23:33