Driedubbel Uur 11:18 BETEKENIS

Ben je al eens eerder per ongeluk een driedubbel spiegeluur tegengekomen, zoals 11:18 uur? Bent u ooit gewaarschuwd voor het opnieuw verschijnen van hetzelfde uur? Zijn uw ogen ooit precies op het juiste moment op uw horloge geland? Zou dit een mysterie kunnen zijn, geluk, een toeval...?

Als dit nu met u is gebeurd of in het verleden is gebeurd, wees er dan van bewust dat niets in het leven toevallig gebeurt. Er kunnen vele mogelijkheden zijn waarom deze spiegeluren herhaaldelijk aan ons verschijnen, maar de meest voorkomende en meest consistente redenen zijn dat: je beschermengel stuurt je een boodschap, je ontvangt antwoorden waarop je hebt gewacht, je onderbewustzijn heeft behoefte aan verlichting, of een persoon of entiteit probeert met je in contact te komen.

Als u het drievoudige spiegeluur 11:18 bent tegengekomen, kan de interpretatie ervan in grote mate afhangen van de vraag die u zich op dit moment stelt of van de zorgen die u op dit moment bezighoudt. Dit uur is een weerspiegeling van je ziel op het exacte moment dat je het tegenkwam en je moet de tijd nemen om na te denken over de ware betekenis ervan, zodat je de betekenis ervan volledig kunt begrijpen. Om dit te doen kun je gebruik maken van een interpretatie van de beschermengelen of van een analyse van de numerologie.


Betekenis van 11:18 met de Beschermengelen

Door je het drievoudige spiegeluur 11:18 regelmatig te laten zien, vertelt de beschermengel Lehahiah je dat hij je slavernij en steun zal brengen, maar alleen op voorwaarde dat je zowel hard als met ijver, nederigheid, organisatie, discipline en respect werkt. Hij moedigt teamwork aan en zal een sfeer van vertrouwen, respect en stabiliteit creëren. Dankzij alles wat hij je biedt, zul je geen moeite hebben om de welwillendheid van je meerderen te winnen.

Deze engel van kracht en werk wil je ook laten weten dat hij je zal helpen bij het vinden van werkzekerheid, een promotie, een prestigieuze prijs en/of sociale erkenning. Hij vertelt je ook dat hij je bewust zal maken van de hiërarchie, een gevoel van vertrouwen zal geven, en een geest voor zaken, terwijl hij ook je vastberadenheid zal vernieuwen. Dankzij hem beschikt u over een fysieke en mentale kracht die u zal helpen om uw professionele carrière op te bouwen.

Lehahiah gebruikt ook het drievoudige spiegeluur 11:18 om je te vertellen dat zijn hulp nuttig zal zijn bij het overwinnen van weerstand, wreedheid, bedrog en slechte impulsen. Hij zal ook aan uw zijde staan om te helpen bij het tegengaan van achterbaksheid en om samenzweringen en confrontaties te omzeilen. Hij zal je beschermen tegen alles wat je sociale of spirituele verbetering in de weg zou kunnen staan, of je tegenhouden om hogerop te komen.

De engel Lehahiah vertelt je dat hij je bij elke taak die je op je neemt een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen en geduld zal geven. Hij zal bij je zijn in al je levensresultaten en zal je vrede in je hart en je geest brengen en je het vermogen geven om anderen te vergeven.

Engel van geluk en kalmte, Lehahiah vertelt je dat je een ongelooflijke hoeveelheid geluk hebt en dat hij je zijn hulp en steun zal geven om je woede en het humeur van de mensen om je heen te kalmeren. Hij zal je ook leiden naar het begrijpen van het werk van het goddelijke en alle wetten waaruit het bestaat. Bovendien zal hij u helpen om de betekenis van de ware goddelijke gerechtigheid te begrijpen.


Wat betekent 11:18 in de Numerologie ?

In verband met het drievoudige spiegeluur 11:18 is in de numerologie het getal 29 een brenger van boodschappen die speciaal voor jou bedoeld zijn. Je moet weten dat dit engelnummer je helpt om te slagen in al je projecten en om al je unieke inspanningen uit te voeren. Hij geeft aan dat je een groot vermogen hebt om te inspireren, uit te vinden en te creëren. In het algemeen zullen alle dingen die u op zich neemt positieve resultaten opleveren.

Het getal 29 brengt ook verschillende soorten voordelen met zich mee zoals vrijgevigheid, verlichting en kracht. Dit zijn positieve karaktereigenschappen die je een onbaatzuchtig persoon maken die je graag te hulp schiet omdat je gemakkelijk beïnvloed wordt door de problemen van je naasten. Maar het aantal zou ook kunnen wijzen op sterke emotionele spanningen; je zou moeten leren deze onder de knie te krijgen om ingewikkelde situaties en problemen te vermijden.

Het getal 29 vertelt je dat je een rolmodel bent voor de mensen om je heen. Je bent een leider, een idealist en een visionair. Je weet wat je wilt vanaf het begin en je laat je leiden door je instinct. Met energie en vastberadenheid kun je grote dingen bereiken. Je bent het soort persoon dat groots droomt en niet bang is om zijn of haar dromen te verwezenlijken.

Door de drievoudige spiegel uur 11:18 suggereert de numerologie van het getal 29 ook dat je een intelligent en rustig persoon bent die zich niet snel ergert. Maar dit getal waarschuwt je ook dat je moet leren om je afstandelijke kant te controleren. Tegelijkertijd moet u niet proberen om al te onafhankelijk te zijn, omdat dit uw carrière kan schaden, zelfs als u in de positie bent om uw eigen bedrijf te beheren.

Dit nummer geeft ook aan dat je een intens persoon bent en dat je geniet van de sterke sensaties die gepaard gaan met dingen als reizen, avonturen, extreme sporten en elke andere activiteit die je het gevoel geeft dat je leeft.


Enig commentaar op het 11:18 uur?

* Denotes Required Field

Liefde is delen

00:01
00:02
00:03
00:04
00:05
00:06
00:07
00:08
00:09
01:11
02:22
03:33
04:44
05:55
10:00
11:10
11:12
11:13
11:14
11:15
11:16
11:17
11:18
11:19
12:22
13:33
14:44
15:55
20:00
21:11
22:20
22:21
22:23
22:24
22:25
22:26
22:27
22:28
22:29
23:33