Driedubbel Uur 01:11 BETEKENIS

Driedubbele spiegeluren zijn een teken dat het universum probeert de communicatie met je te openen en je een speciale boodschap te sturen via de invloed van bepaalde getalstrillingen. Je ogen beginnen regelmatig op het drievoudige spiegeluur 01:11 te vallen en dit begint je te intrigeren.

U vindt het vreemd dat uw ogen consequent op deze opeenvolging van getallen landen en dit heeft ertoe geleid dat u een aantal vragen heeft gesteld. U vraagt zich af of dit slechts ongelukken waren of dat deze herhaalde toevalligheden eigenlijk een speciale betekenis zouden kunnen hebben. U zou moeten weten dat dit uur inderdaad een boodschap aan u onthult, en dat het uw aandacht verdient.

Wanneer u begint met het zien van de drievoudige spiegel uur 01:11 vaak moet u ervoor zorgen om uw gedachten te controleren om alleen te denken over de dingen die je wilt, en niet over de dingen die je niet doet. Dit uur is een teken dat zich een kans aan u voordoet en dat uw gedachten snel vorm krijgen, als een felle lichtflits.

Dit betekent dat het universum net een momentopname van je gevoelens heeft gemaakt en deze in de vorm van gedachten heeft laten verschijnen. Om meer te weten te komen over de boodschap die dit driedubbele uur je heeft gegeven, kun je vertrouwen op de beschermengelen en in de numerologie om je een interpretatie te geven.


Betekenis van 01:11 met de Beschermengelen

De engel Elemiah, die uw beschermheer en beschermer is en de engel van bescherming en succes, heeft u vaak het drievoudige spiegeluur 01:11 laten zien omdat hij een boodschap voor u heeft. Hij vertelt u dat hij u zijn goddelijke kracht zal geven om u in staat te stellen vooruitgang te boeken in de esoterische wetenschappen, de goddelijke kunsten en het occulte. Hij zal je ook natuurlijke kracht geven die bruist van integriteit, authenticiteit en gerechtigheid. Hij zal je helpen om weer op de been te komen en een nieuw levenspad te vinden.

Tegelijkertijd laat de engel Elemiah je weten dat hij je grote kracht zal geven die je zal helpen om in actie te komen en snelle beslissingen te nemen. Hij roept je ook op om de goddelijke schepping te ondersteunen. Hij zal je trouwe metgezel zijn als je je levenspad blijft verkennen, de gids waar je altijd op hebt gewacht.

Elemiah vertelt je ook dat hij je zal helpen om richting te vinden in je professionele leven. Hij zal je een gevoel van initiatief geven en je helpen om je verplichtingen na te komen. Met zijn energie zal je een optimistischer persoon worden. Bovendien zal hij je helpen om door alle moeilijke tijden heen te komen die je in de toekomst te wachten staan en je in staat stellen om terug te keren naar een staat van vrede, terwijl hij je beschermt tegen gevoelens van irritatie.

De beschermengel Elemiah wijst er ook op dat hij je kan helpen om verraders te identificeren. Dit is niet om wraak te nemen, maar om je in staat te stellen vrede te sluiten met de mensen die je hebben verraden. Bovendien zal hij zich inspannen om je te beschermen tegen de krachten van het kwaad en om mensen uit de buurt te houden die deelnemen aan zwarte magische rituelen en vervloekingen.

Deze engel laat je ook weten dat hij naast je zal staan in je leven om te voorkomen dat je faalt in de dingen die je doet. Hij is er om je te helpen ongeluk en periodes van negativiteit te voorkomen, die je kunnen verhinderen om professioneel op te schieten. Hij zal je ook weerhouden van defaitistische gedachten en ideeën.


Wat betekent 01:11 in de Numerologie ?

In de numerologie is het getal 12 het symbool van wedergeboorte op een hoger niveau van bestaan en van diepe wijsheid, kennis, intelligentie en gevoeligheid. Het getal gebruikt het drievoudige uur 01:11 om je een boodschap te sturen die je leven in de juiste richting zal sturen. De boodschap achter dit getal is dat je je oude gewoontes moet vergeten omdat deze moeten veranderen. U moet openstaan voor nieuwe mogelijkheden en dit met optimisme doen.

De engel nummer 12 geeft ook aan dat je een fragiel persoon bent, zowel fysiek als moreel. Je vindt het moeilijk om door tijden van ontberingen heen te komen en om succesvol te zijn zul je moeten leren hoe je dit alles kunt overwinnen. Je zult veel moeite doen en je beschermengel zal er zijn om je te helpen.

Dit getal leert je ook dat alles wat je aan de wereld geeft positief moet zijn. Het vraagt je om je altijd op het pad van positiviteit te houden en zoveel mogelijk gebruik te maken van je natuurlijke talenten, gaven en vaardigheden voor je eigen voordeel en dat van je leeftijdgenoten. Je hele leven lang is je beschermengel er geweest om je aan te moedigen en je te omringen met liefde en vreugde.

Het getal 12 suggereert ook opoffering en toewijding aan een intellectueel, sociaal of materieel streven. Het kan zijn dat dit je vrijheid in de weg staat door een obstakel, toewijding of gedwongen verplichtingen. Je moet nadenken over de gevolgen van je acties of anders het risico lopen op ontberingen en bedrog.

Wanneer het getal 12 regelmatig voor u verschijnt in de numerologie, probeert uw beschermengel u te vertellen dat u op zoek moet gaan naar verschillende manieren om uw huis, uw lokale groene ruimte en/of de omgeving te verbeteren. Dit zal een impact hebben op je gezinsleven.


Enig commentaar op het 01:11 uur?

3 Comments

 • Mercedes

  Reply Reply april 7, 2024

  Dank u voor uw adviezen. Fijn dat u bij mij bent en blijft.

  Sommige herken ik direct en feiloos aangegeven, anderen vragen om herhaald terug te moeten lezen.
  Wat ik ook zal doen.

  Dank u dat u in mijn leven op reis bent!

  Wijsheid, dankbaarheid, Liefde en Verlichting, juich ik zeer toe !

 • Fay

  Reply Reply februari 21, 2024

  Dankjewel 🎀🩷

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply maart 20, 2022

  Ik ben dankbaar voor de informatie. Liefde en licht ❤🌎✨

* Denotes Required Field

Liefde is delen

00:01
00:02
00:03
00:04
00:05
00:06
00:07
00:08
00:09
01:11
02:22
03:33
04:44
05:55
10:00
11:10
11:12
11:13
11:14
11:15
11:16
11:17
11:18
11:19
12:22
13:33
14:44
15:55
20:00
21:11
22:20
22:21
22:23
22:24
22:25
22:26
22:27
22:28
22:29
23:33