Driedubbel Uur 03:33 BETEKENIS

Een van de manieren waarop het universum onze aandacht kan trekken is om ons regelmatig fysieke tekens te laten zien zoals spiegeluren, omgekeerde spiegeluren, en drievoudige spiegeluren zoals 03:33. Er zijn redenen dat deze uren kunnen verschijnen en het is belangrijk voor ons om de berichten achter hen te begrijpen, zodat ons leven in de juiste richting kan worden geleid.

De berichten binnen deze getallen zijn een manier om ons te waarschuwen en het universum wil dat we hun betekenis begrijpen. Als je het drievoudige spiegeluur 03:33 vaak ziet dan moet je weten dat het te mysterieus is om genegeerd te worden. Achter dit uur ligt een betekenis die je bewust moet worden gemaakt en een boodschap die oproept tot je geloof in de mensheid.

Het universum werkt met ons op alle niveaus van ons leven, dag in dag uit. Het houdt van ons, leidt ons en beschermt ons. Als je de boodschap die achter dit driedubbele uur schuilgaat wilt blootleggen, kun je een vollediger begrip krijgen door te vertrouwen op een interpretatie ervan met behulp van de beschermengelen en een analyse ervan met behulp van de numerologie.


Betekenis van 03:33 met de Beschermengelen

Als de beschermengel Lauviah een verbinding heeft met het drievoudige spiegeluur 03:33 of het getal 333 dan is hij het symbool van voorgevoel en wederkerigheid. Hij heeft berichten die hij je wil sturen. Deze engel gebruikt dit uur om je te vertellen dat hij je vriendelijke en romantische gevoelens zal laten wederkerig zijn. Hij wil je geruststellen dat je door zijn waardevolle steun geen relatieproblemen meer zult hebben.

Deze beschermengel laat je ook weten dat hij je een verfrissende en herstellende slaap zal geven en je zal bevrijden van de verschillende slaapproblemen die je op dit moment kan hebben. Hij wil dat je weet dat hij invloed heeft op je dromen, waardoor hij je voorgevoelens kan geven of je in vertrouwen kan nemen. Hij zal u het vermogen geven om dingen instinctief te begrijpen zonder de noodzaak van lange studie of analyse en zal u ook telepathische vaardigheden geven.

Hij zal u helpen om de hogere niveaus van het bestaan te begrijpen door middel van dromen, inzichten en voorgevoelens. De beschermengel Lauviah, die je beschermheer en beschermer is, gebruikt het drievoudige spiegeluur om aan te geven dat hij je 's nachts zal helpen om de grootste mysteries van het universum en de wetten van de kosmos te begrijpen. Dankzij hem zul je het gemakkelijk vinden om door te dringen tot de mysteries van je onbewuste geest.

Lauviah gebruikt het uur 03:33 ook om je te vertellen dat je onder zijn bescherming vrede en rust zult vinden. Hij zal je helpen om te vechten tegen het lijden en het verdriet, omdat dit obstakels zijn voor je persoonlijke voldoening. Dankzij hem zul je bijna elke dag van je leven gelukkig zijn en je zult je niet langer somber of defaitistisch voelen. Hij laat je ook weten dat hij je zal helpen bij je spirituele vooruitgang.

De beschermengel Lauviah gebruikt het drievoudige spiegeluur om je te vertellen dat hij je zal helpen als je in waan verkeert, als je onwetend bent, als je verkeerde waarnemingen hebt, als je een slechte houding hebt, of als je niet in God gelooft. Tegelijkertijd verzekert hij je dat hij je zal helpen om je te beschermen tegen gebroken beloften en materiële zorgen. Hij zal zijn krachten gebruiken om bedrieglijke en boosaardige geesten te verjagen.


Wat betekent 03:33 in de Numerologie ?

In de numerologie kunnen we ook het drievoudige spiegeluur 03:33 interpreteren met behulp van het getal 36. Dit getal suggereert goede trillingen en vergemakkelijkt de interactie en sociale uitwisseling. Dit zal je helpen bij het veroveren van het onbekende en bij het reizen. Het getal 33 brengt ook een inspiratie om productief te zijn, evenals originaliteit en een veel opener geest.

Je moet ook weten dat dit getal, ooit geassocieerd met het driedubbele uur 03:33, staat voor sociaal succes dat kan worden bereikt door creatieve energie en een uniek karakter, maar vooral door je werk. Je bent dan ook in staat om in alles wat je professioneel doet succesvol te zijn. Je hebt geluk en hebt substantiële steun die je in staat stelt om de resultaten te bereiken die je wenst, maar dit getal waarschuwt je ook dat je een moment van onzekerheid en twijfel gaat beleven.

Als je via de drievoudige spiegel uur 03:33 op het nummer 36 komt dan is dit een teken dat je het evenwicht in je leven moet bewaren om jezelf volledig te laten gedijen. Je moet je angsten, je angsten en je zorgen vergeten, want dit zijn obstakels die je kunnen tegenhouden. Blijf vooruitgaan, blijf optimistisch en blijf positief denken.

In de numerologie stelt het getal 36 je ook gerust dat je je in je toekomst geen zorgen hoeft te maken. Je pad is op voorhand uitgestippeld en je beschermengel zal er zijn om over je te waken en om te voorkomen dat je onderweg struikelt. Hij zal je altijd op het juiste pad zetten en zal je helpen om de beste beslissingen te nemen op alle gebieden van je leven. Houd in gedachten dat hij niets anders wil dan jouw geluk.

De engel nummer 36 geeft ook door de drievoudige spiegel uur 03:33 aan dat je om te slagen een goede relatie met de mensen om je heen moet onderhouden. Vergeet niet dat je zelf geen succes zult vinden; je hebt de liefde en genegenheid van je familie en vrienden nodig. Ze zullen je optillen en je helpen op het pad naar succes waar je al zo lang van droomt.


Enig commentaar op het 03:33 uur?

3 Comments

 • Marcel J

  Reply Reply maart 17, 2023

  SInds 2019 ontwaak ik vrijwel iedere nacht tot op de dag van vandaag om 3:33 en heb meer onverklaarbare dingen meegemaakt. Als mens voel ik me een martelaar die onvoorwaardelijk om mensen blijft geven door het onrecht dat hen wordt gegeven.

  Ik Strijd en Vecht zonder handen maar met woorden, de duizenden mensen ik heb gezien, gesproken en een ieder vertelde mij hun levensverhaal als eerste kennismaking met mij.

  Mijn moeder heeft reeds afstand genomen met de woorden dat ik als kind de omgeving liet veranderen door mijn aanwezigheid en zij dat, ondanks ze mensen healt wereldwijd, niet kan bolwerken en zodoende To Much ben.

  Als mens kies ik altijd voor een ander, antennes voor pijn van anderen wat hierdoor vaak als mijn eigen pijn voelt en het begrijp.

  Ik predik Barmhartigheid en naasten liefde, begrip en een kans voor een ieder de beste versie van zichzelf te zijn. Waar ben ik, waarom is mijn leven zo klein en alleen, niet eenzaam dat er uitsluitend op momenten, net als nu 3:33 ruimte is om dit bericht te schrijven?

 • Gilbert Janssens

  Reply Reply april 6, 2022

  Klopt Johannah vrijwilligers ik ik veel respect voor, want ze doen het uit hun hsrt . Gaat niet om het geld. Gaat om de mensen en dieren en natuur en het universum. We zijn allemaal 1.

  🤔🌎✨🪐😇🙏❤🌞

 • Johannah

  Reply Reply september 10, 2021

  Klopt helemaal ik heb een leuke baan gevonden vrijwilligers baan en ik vind het super leuk.leer veel mensen kennen en ik heb elke dag weer zin om te gaan en mijn best doen. Nu alleen nog een beetje extra geld om mijn kinderen te kunnen helpen

* Denotes Required Field

Liefde is delen

00:01
00:02
00:03
00:04
00:05
00:06
00:07
00:08
00:09
01:11
02:22
03:33
04:44
05:55
10:00
11:10
11:12
11:13
11:14
11:15
11:16
11:17
11:18
11:19
12:22
13:33
14:44
15:55
20:00
21:11
22:20
22:21
22:23
22:24
22:25
22:26
22:27
22:28
22:29
23:33