Omgekeerd Uur 23:32 BETEKENIS

Bent u de omgekeerde spiegel uur 23:32 meerdere malen tegengekomen bij het kijken naar uw telefoon, uw horloge of uw computer? Je beschermengel probeert contact te krijgen en er is een bericht dat hij je wil sturen. Om te weten te komen wat de betekenis is van dit omgekeerde uur moet je proberen de signalen op te pikken die je engel je stuurt, dus hou je ogen open.

We komen spiegeluren tegen tijdens bezinningsperiodes of per ongeluk. Als je regelmatig omgekeerde spiegeluren ziet gedurende een dag of een week, dan behoor je tot de mensen die door de beschermengelen worden opgeroepen om een bericht te ontvangen dat ze je willen sturen.

Omgekeerde spiegeluren hebben elk hun eigen betekenis op basis van de engelachtige numerologie, een veld dat zijn kracht put uit de kracht van de getallen. Wees je ervan bewust dat dit uur een teken is van boosaardigheid, kwaadwilligheid en manipulatie.

Daarom moet je altijd op je hoede zijn, wees voorzichtig en vraag je je voortdurend af wie je goed kan doen of kwaad kan doen. Je moet hier goed over nadenken, want alleen jij kunt het zeker weten.


Betekenis van 23:32 met de Beschermengelen

De beschermengel Haiaiel probeert u een bericht te sturen door u regelmatig het omgekeerde spiegeluur 23:32 te laten zien. Je moet je er eerst van bewust zijn dat deze engel de wapens van het goddelijke voorstelt. Onder zijn bescherming zul je in staat zijn om een sterke energie te ontwikkelen en je gevoel voor leiderschap te verbeteren.

Door het omgekeerde uur 23:32 probeert Haiaiel je te vertellen dat hij naast je staat om je te verdedigen en je zijn goddelijke bescherming te brengen. Deze bescherming zal nodig zijn omdat het je in staat stelt om beslissingen te nemen die goed en rechtvaardig zijn. Hij laat je ook weten dat hij je zal helpen om je strategische geest, je beschermende geest en je ontvankelijke intelligentie te ontwikkelen. Hij geeft je daarom de mogelijkheid om nieuwe ideeën en gedachten te kanaliseren die de wereld zullen veranderen.

Haiaiel wil je ook laten weten dat hij je naar succes leidt en dat hij moed, durf en dapperheid in je hart en geest zal brengen. Door het omgekeerde spiegeluur 23:32 geeft hij je de kracht van wilskracht die je nodig hebt om een krijger van het licht te worden. Onder zijn voogdijschap zul je ontvankelijk zijn voor inspiratie van het goddelijke.

Bovendien vertelt deze beschermengel je dat je nu in staat bent om alle mensen te bevrijden die zich onderdrukt of gevangen voelen. Hij brengt je grote oordelen en een kritische geest. Van nu af aan zul je het niet meer moeilijk vinden om het goede van het kwade te onderscheiden of de waarheid van de leugen.

Je beschermengel, beschermer en beschermheer vertelt je ook dat je je bij hem niet langer depressief of gestresst zult voelen en je weer net als je oude ik zult gaan voelen. Hij wil duidelijk maken dat hij je een positievere en optimistischere geest zal geven en je de moed zal geven om alle kleine ups en downs van het leven onder ogen te zien. Hij waakt over je met zijn zwaard en schild om je de overwinning te brengen in al je gevechten.


Wat betekent 23:32 in de Numerologie ?

In de numerologie is 55 een sterk getal. Het voorspelt strijd, agressie en stress, maar het is ook een drager van verandering, of dit nu intern of extern is. Het maakt je leven ook dynamischer en stelt je in staat om met meer passie te leven. Het getal 55 symboliseert ervaring, avontuur, idealisme, nieuwsgierigheid, uitdaging en verandering.

Wanneer het getal 55 in verband staat met het omgekeerde spiegeluur 23:32, is dit een teken dat je het verleden moet laten gaan, omdat je er niets meer aan hebt. Je moet je voorbereiden op veranderingen in je leven. Om dit te doen, moet je je twijfels, je zorgen en je angsten opzij zetten, want deze zullen je in de weg staan om het juiste pad te vinden, het pad dat je werkelijk geacht wordt te volgen.

De engel 55 geeft ook aan dat je altijd een positieve houding moet hebben, ongeacht welke veranderingen er in je leven kunnen optreden. Het vertelt je ook dat je een open geest moet hebben. Dit is belangrijk omdat het je in staat stelt om meer open te staan voor alle nieuwe mogelijkheden die zich aan je aandienen.

In het licht van de veranderingen die je op het punt staat te ondergaan, moet je geduld en vertrouwen hebben, want zelfs als alles op dit moment verwarrend lijkt, zul je merken dat alles op tijd duidelijk wordt. Houd ook in gedachten dat er goede redenen zijn dat deze veranderingen plaatsvinden en dat er niets toevallig gebeurt.

Om je doelen te bereiken en met succes te worden bereikt, moet de drager van het getal 55 met zijn sterke link naar het omgekeerde spiegeluur 23:32 terugkeren naar het pad van evenwicht, terwijl hij tegelijkertijd moet leren om acties te onderscheiden van het oordeel. Ze moeten wijs en tactvol zijn. Maar wees voorzichtig! Je moet ook aandacht besteden aan overmatige acties of houdingen die kunnen leiden tot verwoesting of zelfvernietiging.


Enig commentaar op het 23:32 uur?

10 Comments

 • Carolyn

  Reply Reply mei 14, 2024

  Thank you universe voor al jou wijze en levendig spirituele tekens love and peace ❣️

 • Gilbert

  Reply Reply december 13, 2022

  Ik ben God en de engelen en het universum dankbaar. Het is een nieuwe tijd. Spirituele tijd.we zijn allemaal een. Mens dier en natuur en het universum. 🪐🌎✨🙏😇🌟❤love and light.

 • Gilbert

  Reply Reply december 6, 2022

  Ik ben dankbaar, voor de informatie. Ik ben God en de engelen en de universum dankbaar. Ik stuur hun onverwaardelijke liefde terug ❤😇🙏✨🌎🪐

 • Darcey

  Reply Reply oktober 5, 2022

  Waaaaauwww ! Hoe jullie dit allemaal weten, nog elke keer sta ik ervan versteld. Gooosshhhh you´re amazinggg ;;; what a gift !

 • Wilhelmina

  Reply Reply september 13, 2022

  Frapant dat ik zonder het te weten alle dubbele uren aanklikte met de nummers, 22, 33, 55 enz en dat het juist alle nummers zijn die ik alle dagen kom zoals ook 22.22, 11.11 enz. Geweldig om nu te weten na de uitleg van Doreen wat het ook in de numerologie betekent, duizend maal dank.

 • S

  Reply Reply oktober 19, 2021

  Ik zie altijd echt altijd omgekeerde uren of spiegeluren…..blij met de uitleg!

 • Hilde Rodts

  Reply Reply juli 22, 2021

  Sinds kort zie ik steeds 23:32 en ik weet dat het een betekenis heeft! Is alleen nog niet echt duidelijk wat het voor mij betekent!

  • Bricii

   Reply Reply april 25, 2022

   Je moet kijken naar de tekst, en daarna dat terug koppelen naar je eigen leven. Hoe voel je je? . Waar zit je mee?
   Dus diep na denken hahaha.
   Dat heeft bij mij geholpen 🙂

 • Gea van der Sleen

  Reply Reply juli 17, 2021

  Prachtig, ik zie steeds 23.32 en meerdere dubbele getalen.dankbaar!

  • Y

   Reply Reply oktober 6, 2022

   Norma zie ik elke dag bijna elk dubbel cijfer op
   de klok.
   Sinds enkele weken voel ik me super emotioneel en zie ik elke dag 23:32. Plots stopte het. Tot vandaag… Ik ben weer erg emo en plots word ik me ervan bewust en kijk naar het uur… Wat staat er… 23:32. Maar waarom ??? Snap het nog steeds niet.

* Denotes Required Field

Liefde is delen