Omgekeerd Uur 12:21 BETEKENIS

12:21 is een omgekeerd spiegeluur. Als u deze exacte tijd regelmatig op uw horloge heeft gezien gedurende de afgelopen dagen, dan moet u zeker niet de fout maken om het te negeren. Dit is een nogal bijzonder uur en heeft zijn eigen speciale betekenis. Het is een manier voor de beschermengelen om u een bericht te sturen.

Spiegeluren en omgekeerde spiegeluren bevatten berichten voor elk individu dat ze tegenkomt. Wat betreft het omgekeerde uur 12:21, dit geeft aan dat je beschermengel er is om je te helpen om jezelf te laten gelden. Het uur betekent dat een persoon in een negatief licht over je praat. Je moet de mensen die een slechte mening over je hebben vermijden en betere keuzes maken in wie je vrienden zijn.

Om dit te doen, volg je instincten en leer je jezelf te laten gelden. Je moet ook voorzichtig zijn, want er zal verraad zijn in de nabije toekomst. Aan de positieve kant nodigt deze boodschap je uit om vertrouwen te hebben in de liefde, in je huis en in je familie, maar vooral om vertrouwen te hebben in jezelf. Het is ook hier om je te bevrijden van al je angsten. Om je doelen te bereiken moet je jezelf actualiseren en uit je comfortzone durven stappen. Houd in gedachten dat 12:21 het uur van harmonie, idealisme, zelfexpressie, optimisme en familie is.


Betekenis van 12:21 met de Beschermengelen

Haamiah is de beschermengel van de stem en de ultieme waarheid. Wanneer hij verbonden is met het omgekeerde spiegeluur 12:21 helpt hij je om een natuurlijk begrip te krijgen van alle religieuze rituelen en roept hij je op om de echte waarheid te vinden en te helpen verspreiden. Dit zal je zonder twijfel naar de grootste realisaties van de mensheid leiden.

Aangezien de engel Haamiah de engel van de rituelen is, zal hij je helpen om van het leven te genieten en voor je gelijken te zorgen. Hij is in staat om je de rituelen van het dagelijks leven bij te brengen. Tegelijkertijd zal zijn welwillendheid je in staat stellen om de wetenschap van goed gedrag en gedrag te begrijpen. Met hem zal het gemakkelijk voor u zijn om manieren, hoffelijkheid en vriendelijkheid te leren.

De engel Haamiah neemt ook een rol in uw relatie, waardoor u een ongelooflijke ervaring krijgt terwijl u kunt experimenteren met een goddelijke seksualiteit en een heilige vorm van bewustzijn. Hij zal je ook scheiden van elke vorm van intern of extern geweld.

Als je op dit moment in de ban van zwarte magie bent en iemand gebruikt rituelen of krachten van het occulte tegen je, zal Haamiah je beschermer zijn en je van dit alles scheiden. Hij zal je verlossen van alles wat slecht is en die boze geesten bevrijden. Hij zal ook de circulatie van positieve energie door je hele lichaam beïnvloeden.

Vergeet bovendien niet dat de beschermengel Haamia, beschermer en beschermer, vrijgevigheid en acties die recht uit het hart komen, aanmoedigt. Hij geeft aan dat hij je zal helpen om een activiteit of een moeilijke taak af te maken op die momenten dat je bang bent voor de gevaren die dat met zich meebrengt. Hij is er om je te begeleiden in je zoektocht naar de absolute waarheid en hij zal al diegenen die dat zoeken beschermen.


Wat betekent 12:21 in de Numerologie ?

Wanneer de numerologie achter het getal 33 gekoppeld is aan het omgekeerde spiegeluur 12:21 heeft ze zeer krachtige energieën. Het geeft je de moed om je leven met optimisme en enthousiasme te leven. Wat je ook doet, je bent gezegend, geliefd en gesteund. Dit getal geeft je de mogelijkheid om je leven met vreugde en passie te leven, terwijl je je doelen in het oog houdt.

Het getal 33 is een boodschap van je beschermengel dat het niet uitmaakt welke veranderingen je op het punt staat aan te brengen of welke projecten je op het punt staat aan te nemen, je zult altijd hulp hebben bij het voltooien van je taken. Bovendien moet je je voorbereiden op het vergroten van je bewustzijn en het verbeteren van je spirituele ontwikkeling. Eventuele veranderingen onderweg zullen met succes worden doorgevoerd, allemaal dankzij de gewaardeerde steun van je beschermengel.

De engel nummer 33 geeft u goede communicatieve vaardigheden die uw relaties met anderen sterk zullen vereenvoudigen. Door gebruik te maken van dergelijke vaardigheden zul je het vermogen hebben om andere mensen te overtuigen en te boeien. Deze voordelen zullen je in staat stellen om te schitteren op het gebied van politiek, onderwijs, recht, literatuur en meer.

Dit getal toont ook aan dat alles mogelijk is, of het nu de start van een bedrijf is of een grote verandering in je leven. De herhaling van dit getal geeft aan dat alle redenen voor deze verandering of voor de doelen die je jezelf hebt gesteld van een zeer hoge orde zijn en dat je bedoelingen goed zijn, waardoor je verlangens naar voren zullen komen en voor je zullen materialiseren.

Ten slotte drukt de numerologie achter het getal 33 onbaatzuchtigheid uit en een speciale aandacht die wordt gegeven aan de behoeften van je leeftijdsgenoten. Je bent geneigd om anderen te helpen en mag zelfs jezelf opofferen voor je medemens of voor de mensen die je liefhebt. Je kunt je aangetrokken voelen tot een carrière in de geneeskunde of advieswerk. Aan de andere kant moet u zich ook bewust zijn van de negatieve aspecten van dit aantal, omdat het ook kan leiden tot onbalans, emotionele problemen, pretentie, trots en andere negatieve uitkomsten.


Enig commentaar op het 12:21 uur?

10 Comments

 • David

  Reply Reply mei 5, 2023

  Als je, je zelf niet kent en niet weet wat het is,, ken je een ander ook niet. Elkander & Moet😉😇🦚

  • Mercedes

   Reply Reply januari 8, 2024

   David, ik denk en voel dat je jezelf leten kennen, een heel leven in beslag neemt.

   En ook veel moedt, te durven durven….

   Dank je wel

 • Diwya

  Reply Reply maart 11, 2023

  In verbinding blijven heel belangrijk !

 • Louis

  Reply Reply januari 11, 2023

  Dank aan de Engelen die ons helpen als we even vergeten zijn wie wijzelf werkelijk zijn.

  • Stella

   Reply Reply februari 26, 2023

   Goedendag,

   Graag zou ik willen weten hoe je bid naar Engel Haamiah om boze geesten en alles wat slecht is te verdrijven. En ook wanneer men eventueel in de ban van zwarte magie is.

   • Jeanne

    Reply Reply januari 26, 2024

    Luister naar je gevoel… het antwoord zit in je.

 • GILBERT Janssens

  Reply Reply mei 12, 2021

  Wij zijn allemaal mensen. Allemaal het zelfde. We denken vaak met ons hoofd, dat is niet verkeerd., maar je moet eerst denken met je hart ,want dat is beter. Bedankt voor de informatie. Liefde en licht. Voor de hele wereld en het universum. Bedank God voor onze creatie. 👈🌎❤✌✨🙏

  • Johannes

   Reply Reply juni 10, 2021

   Hallo Gilbert , helemaal mee eens .
   De denkende mens heeft het moeilijk zonder het hart.

   Groet johannes H.

  • David

   Reply Reply mei 5, 2023

   Bidden doe je uit eigen ervaring en helder verstand en alle eerlijkheid, jouw eigen woorden, maak een opening en afsluiting in gebed. Oprecht.

  • Mercedes

   Reply Reply januari 8, 2024

   Gilbert, dank voor je wijze woorden, het helpt mij weer orienteren, Wat Echt belangrijk is… !

   Dank je zo hartelijk!

* Denotes Required Field

Liefde is delen