Omgekeerd Uur 01:10 BETEKENIS

De spiegeluren en de omgekeerde spiegeluren hebben zowel met de astrologie als met de numerologie te maken. Als je ooit deze nogal specifieke uren op de klok tegenkomt dan is dat omdat de hoogste krachten die in het universum aan het werk zijn je berichten sturen die je zult moeten interpreteren. Het was de Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung die dit bijzondere fenomeen en zijn relatie tot het idee van synchroniciteit voor het eerst ontdekte.

Synchroniciteit is het toevallig en gelijktijdig optreden van twee gebeurtenissen zonder dat er een duidelijk oorzakelijk verband tussen bestaat, met andere woorden twee fenomenen die op hetzelfde moment plaatsvinden zonder dat ze het directe gevolg zijn van de ene of de andere. Op deze manier verbindt niets u met uw horloge, uw alarm, of met een andere klok wanneer deze een spiegeluur of omgekeerd spiegeluur toont op hetzelfde moment als u kijkt.

We kijken meerdere keren per dag naar ons horloge en soms worden we verrast door de getoonde tijd. We kunnen de uren op de klok nogal schokkend vinden, met hetzelfde cijfer ofwel herhaald (spiegeluren) of omgekeerd (omgekeerde spiegeluren). Als je het omgekeerde spiegeluur 01:10 bent tegengekomen, weet dan dat er een reden voor is, ook al weet je nog niet zeker wat het is. Dit was geen toeval of toevallige gebeurtenis, dit uur heeft echt betekenis.

Wanneer je het omgekeerde uur 01:10 tegenkomt, suggereert het dat je nota moet nemen van je sterke en zwakke punten. Dit uur kan om verschillende redenen verschijnen: je geest is in kwelling, je voelt je verraden, je staat op het punt om een gevaarlijke ontdekking te doen, wat je leert zal je schade berokkenen, of je gaat obstakels tegenkomen in je pogingen.


Betekenis van 01:10 met de Beschermengelen

Als je regelmatig het omgekeerde uur 01:10 tegenkomt, dan heeft de engel Elemiah, die symbool staat voor bescherming en succes, je iets te vertellen. Hij probeert je geest te verlichten en je te helpen om mensen te identificeren die je hebben verraden. Het doel hiervan is niet om wraak te nemen, maar om je in staat te stellen om je vrede met hen te sluiten.

De engel Elemia vertelt je ook dat hij er is om je professioneel te helpen slagen. Hij geeft je een gevoel van initiatief en ondernemingszin. Dankzij de kracht die hij je geeft, zul je het gemakkelijk vinden om actie te ondernemen en snel beslissingen te nemen. Hij geeft u een natuurlijk gevoel van autoriteit en een gevoel van gelijkheid, integriteit en waarheid.

De beschermengel vertelt u ook dat uw energie u tot een optimistisch persoon maakt en dat u deze gemoedstoestand moet behouden om de moeilijke tijden snel en gemakkelijk te doorstaan. Zelfs als je problemen onmogelijk lijken te overwinnen, is hij naast je om te voorkomen dat je de handdoek in de ring gooit. Je leeft je leven in vrede en onderscheidt je van elke vorm van commotie of problemen.

Elemia probeert ook te verduidelijken dat hij de engel is die je zal beschermen tegen vloeken, tovenarij, hekserij, of tegen andere occulte invloeden die schade kunnen aanrichten in je leven. Hij staat altijd naast je om het kwaad op afstand te houden en zal je ook helpen om boosheid en geweld onder controle te houden en te bestrijden.

Door middel van dit omgekeerde uur zal Elemia je onderdompelen in de moed en de kracht van wilskracht die je nodig hebt om alle tegenspoed te overwinnen, waardoor je meer tijd en energie krijgt om een gelukkiger en serener leven te leiden. Hij stelt je in staat om innerlijke kracht te vinden die je zowel zelf kunt gebruiken als kunt delen met anderen.


Wat betekent 01:10 in de Numerologie ?

Het getal 11 dat voortkomt uit het omgekeerde uur 01:10 staat voor intuïtie, idealisme, bereidheid en moed. Het staat echter ook symbool voor tegenstrijdigheden en spanning. Het is het kanaal dat informatie van boven naar beneden stuurt. Het kan daarom ook worden beschouwd als een brug of een tussenpersoon tussen de bewuste en onbewuste geesten.

De numerologische betekenis achter dit getal is voor u een bron van inspiratie. Dankzij dit getal inspireert u anderen door de energie die het in u verspreidt. Natuurlijk brengt dit je kracht. Maar als deze kracht niet correct gekanaliseerd wordt, kan hij ook zelfvernietigend worden.

Als dominant getal geeft het getal 11 je ook een sterke ambitie en een verlangen om iets groots te bereiken, maar dit zal tevergeefs zijn zonder het nodige vertrouwen in jezelf. Je moet ook voorzichtig zijn, want dit getal wordt ook geassocieerd met angst en stress. Daarom moet je je op echt specifieke doelen richten.

Het getal 11 geeft je grote uitvindingskracht. Je wordt geduldiger en hebt grote vaardigheid en finesse in het ondersteunen van anderen. Hierdoor zul je het gemakkelijk vinden om in een groep te werken terwijl je er een grote harmonie in creëert, maar je moet werken aan het ontwikkelen van dit vermogen om er zoveel mogelijk voordeel uit te halen.

De engel nummer 11 geeft je ook een scherp gevoel voor evenwicht, schoonheid en ritme. Je wordt er een gepassioneerd en gevoelig persoon mee. Je helderziendheid geeft je bewustzijn van de behoeften en verlangens van je partner; je bent in staat om hen voldoening te geven door hoe attent je bent.


Enig commentaar op het 01:10 uur?

1 Comment

  • Mercedes

    Reply Reply januari 21, 2024

    Nog vaak lezen om de inpact goed te begrijpen… .

    Dank u wel.

* Denotes Required Field

Liefde is delen